Home Najnovije Šime Vrsaljko objavio rijetku fotografiju s Kajom Vidmar: Njihovi pogledi bili su...

Šime Vrsaljko objavio rijetku fotografiju s Kajom Vidmar: Njihovi pogledi bili su jači od riječi

107
0

Nogometaš Šime Vrsaljko na društvenim mrežama rijetko objavljuje snimke svoje partnerice Kaje Vidmar. No, sada je sve iznenadio kada je na svom Instagram Storyju podijelio njihovu zajedničku fotografiju.

Šime i Kaja pozirali su držeći se za ruke te su pokazali koliko su sretni i zaljubljeni. Nogometaš je uputio veliki osmijeh prema kameri, a lijepa manekenka okrenula je svoje lice prema njemu.

Zaljubljeni par se modno uskladio, a na sebi su imali tamne zimske kombinacije. Šime je na glavi imao trendovsku kapu.

Podsjetimo, Kaja i Šime su dosta tajanstveni kada je njihov privatni život u pitanju te na društvenim mrežama rijetko objavljuju snimke na kojima su zajedno.

Kaja je prije mjesec dana na Instagramu objavila prelijepe obiteljske fotografije i snimku na kojima se vidjelo kako uživaju u restoranu. Najviše pozornosti dobio je video na kojem nogometaš škaklja njihovu zajedničku kćer Viktoriju.

Kaja nije otkrila gdje se točno nalaze, samo je pokazala da su okruženi planinama sa snijegom. “Tatina princeza”, “Preslatki ste”, pisali su obožavatelji ispod objave.

Kaja i Šime dugo su svoju vezu skrivali od javnosti, a potvrdili su je nakon rođenja njihove kćeri. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Previous articleUkrajina: Ruske snage trpe najveće gubitke u dva grada
Next articleAustrijska ministrica: Nije pitanje hoće li biti nestanaka struje u Europi, nego kada

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here