Home Mozaik Širi se snimka svađe Željka Joksimovića i njegove supruge: ‘Ona skoro zaplakala”

Širi se snimka svađe Željka Joksimovića i njegove supruge: ‘Ona skoro zaplakala”

231
0

Društvenim mrežama širi se starija snimka iz jedne emisije u kojoj se srpski glazbenik Željko Joksimović raspravljao sa svojom suprugom, novinarkom i urednicom, Jovanom Joksimović, a ljudi pišu kako im je neugodno zbog ovog prizora.

Bračni par sjedio je za stolom s pjevačem Harisom Džinovićem, a na snimci Željko Joksimović povišenim tonom govori svojoj ženi da se njemu i Harisu “obraća poslovno”, kao da vodi emisiju.

“Ajde malo počni kao da vodiš jutarnji program, sve vrijeme pričaš kao da vodiš jutarnji program, ajde malo ono, kako ti to ono, dobar dan…”, govori joj u pomalo sarkastičnom tonu.

@unatelevizija U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic ♬ original sound – UNA TELEVIZIJA

Jovana se usprotivila, a Haris je pokušao smiriti situaciju i stao na njezinu stranu pa se sve ubrzo smirilo. Međutim, njihova razmirica izazvala je pažnju gledatelja, koji i dalje komentiraju kako je pjevač javno ponizio suprugu te tvrde da je bila na rubu suza.

“On se stvarno loše ophodi prema njoj”, “Na njenom licu se ne bi reklo da je ovo zezanje”, “Loš odnos prema supruzi na javnom mjestu, nije džentlmen nimalo”, “Njeno lice pokazalo je sve”, “Ovdje više nema ljubavi” i “Ne zaslužuje je”, neki su od brojnih komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here