Home Mozaik Sjela na tabure bez gaćica, a ispod stavila paru i to sve...

Sjela na tabure bez gaćica, a ispod stavila paru i to sve zbog genitalija: bizaran trend kruži netom (video)

319
0

Društvenim mrežama kruži video koji je izazvao velike polemike, mozganja, hipoteza i teorija, mišljenja stručnjaka i zakulisnih komentara. Rijetki su uspjeli dokučiti što točno žena radi, iako je riječ o bizarnom trendu koji se pojavio prije nekoliko godina.

Vidimo djevojku umotanu deku prema dolje, kako stavlja lonac s vrućom vodom ispod taburea s rupom. Nakon toga sjeda na stolicu, očito bez donjeg rublja, pokrivačem pravi “zidove” oko tave i lonca kako se para i tave ne bi “razletjele” po prostoriji, već krenule prema njezinom spolovilu.

Komentari su sijevali brzinom svjetlosti. Neki su željeli objasniti ovaj “fenomen”, neki samo da budu duhoviti, a neki da izgledaju jednostavno.

“Stavi i malo tamjana u vodu”, “Krsti čavku”, “Pari, preporučuje se kod prehlada i nekih infekcija, uvijek sam se pitao kako se to radi, kad sam čitao da se neke žene tako liječe”, “Udahni”, “Vrati kilometar na sat”, neki su od jednostavnih trikova i primjera lošeg humora.

Što se tiče onih koji su pokušali nešto pametno reći i objasniti situaciju, mogli smo pročitati sljedeće:

“Grije jajnike i vlaži stijenke vulve. Pomaže kod raznih upala. Ženama je potrebna toplina za funkcioniranje spolnih stanica, pa su unutar tijela, a muškarcima je hladno 34,4 stupnja, dakle ispod tjelesne temperature, pa su izvan tijela /testisi u skrotumu/”, “Klasična dedepilacija”, “Liječi hemoroide”, “Ovo je lijek za hemoroide, bez psovke, u zdjelu zgnječiti češnjak, preliti vrućom vodom i onda čučnuti.”

I nakon brojnih ponuđenih odgovora bili su u pravu oni koji su pretpostavili da je riječ o dewingu, trendu koji je nastao od Gwyneth Paltrow, a kod nas ga je proslavila Suzana Mančić.

Žene su se odmah zainteresirale za ovu tehniku, no morate znati jedno – vagina nije tepih i nije je potrebno čistiti parom, a ginekolozi upozoravaju da, osim što nećete postići ništa dobro, postoji velika šansa da ćete opeći intimne dijelove tijela, upozorili su stručnjaci putem portala “Women’s Health”.

Previous articleObična sezonska salata u jednom rovinjskom restoranu košta čak 9 eura (gotovo 70 kuna)
Next articleZnanstvenici potvrdili ono o čemu svijet bruji godinama: ljudska rasa je u opasnosti, ovo se događa na Grenlandu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here