Home Mozaik SKA&BASS, subota, 18. 4. Stereo Dvorana

SKA&BASS, subota, 18. 4. Stereo Dvorana

1012
0

SKA&BASS se vraća u grad! Sa nikad boljim lineupom koji uključuje lude francuske veseljake, ponajboljeg drum&bass DJa u regiji i najtalentiranije domaće dnb snage! Uz to po prvi puta i VJing za pravi party doživljaj!

JOKE (Francuska)
Ragga/Ska/Rock
Nakon dvije godine i još jednog izdanog albuma pariška eksplozivna formacija Joke vraća se u Rijeku! Za one koji ne znaju, možemo ih definirati kao mješavinu DJ scratchinga i pametnih tekstova sa ludom puhačkom sekcijom. Joke se sastoji od 8 članova koji zajedno stvaraju glazbu različitih kulturnih stilova i utjecaja. Na njihovom koncertu možete čuti sve: od panka preko hip-hopa i raggamuffina do soukousa. Na stageu, se transformiraju u pravu fuziju, infektivnu energiju, na koju publika odgovara divljanjem.
www.joke-joke.net
www.myspace.com/dibimjoke
DJ Rahmanee (Srbija)
Drum & Bass/Jungle
Svi se sjećamo paklenog prvog [dramen’beis] partya u Stereo Dvorani daleke 2006. godine, kada se tresao pod, a unutra je bilo više od 700 ljudi. Headliner tog događaja bio je upravo beogradski DJ Rahmanee, a sad se vraća u Rijeku da ponovno razori dancefloor!
Rahmanee se počeo baviti dnb DJingom 1999. godine u malom ali kultnom beogradskom klubu Dolar, gdje je radeći slijedeće 4 godine izučio DJ zanat i postao poznat široj beogradskoj publici. Od tada do danas je radio kao rezident DJ u svim većim klubovima u Beogradu i bio je podrška skoro svim većim drum&bass imenima koji su gostovali u Srbiji. Imao je i nekoliko zapaženih nastupa na EXIT festivalu u Novom Sadu.
www.myspace.com/djrahmanee
Sven Nalis i DJ Rotten (Rijeka)
Drum & Bass/Jungle
Kao domaćini partyja, na SKA&BASSU nastupaju Riječani Sven Nalis i DJ Rotten. Dobro su poznati svima, često su nastupali na raznim mjestima po Rijeci i Hrvatskoj. Sven Nalis će nas atmosferičnim setom uvesti u party, dok je Rotten za kraj rezervirao veseli jungle set!
www.myspace.com/svenalis
www.myspace.com/dj_rotten

lole.kee.bolek (Rijeka)
VJing
Po prvi put na SKA&BASSu VJing, u izdanju poznatog i priznatog riječkog kolektiva lole.kee.bolek.
www.myspace.com/lolekeebolek
Upad 35 kn u pretprodaji Dallas Music Shop, 45 kn na vratima. Vrata se otvaraju u 22 h, a zatvaraju u 05 h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here