Home Mozaik Skandalozan VIDEO / Sestra BB Marijane pijana se seksala sa zauzetim cimerom...

Skandalozan VIDEO / Sestra BB Marijane pijana se seksala sa zauzetim cimerom pa nasrnula na snimatelja: Produkcija je izbacila iz showa!

1207
0

Njezina sestra Marijana 2011. je punila naslovnice svih medija kada je u “Big Brotheru” pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga, a zatim i odnijela pobjedu. E, pa 2022. red je došao na, kako se ispostavilo, jednako skandaloznu Maju Kovačević.

Plavokosa Hrvatica ušla je u srpski reality show “Bar”, ali njezina televizijska karijera bila je kratkog vijeka. Zbog razvratnog ponašanja i fizičkog napada na snimatelja, izbačena je uz mnogo drame.

Maja se najprije u alkoholiziranom stanju u WC-u poseksala sa zauzetim cimerom Ivanom Neškovićem. Portal Kurir je objavio i video, koji možete pogledati OVDJE.

Kada su izašli iz zahoda, nastao je metež, u kojemu je Maja fizički nasrnula na snimatelja i time zaradila automatsku diskvalifikaciju iz showa. Hrvatica je urlala na snimatelja i napadala ga, a onda je ušla u još jedan sukub, s cimericom Ksenijom Kranjec, koju je gađala lampama.

Kako se šuška po baru, Maja je imala seksualne odnose i s jednim od gostiju lokala, kojega je tada vidjela prvi put u životu.

Previous articleNudila muškarcima odnose, a onda ih uvlačila u opaku zamku: Zbog onog što je radila ne gine joj zatvor
Next articleMajci umrlo dvoje djece, mislila da su odvojene tragedije. Ubio ih je njen partner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here