Home Vijesti Slađana Petrušić se javila i priznala da je izmislila vlastitu smrt!

Slađana Petrušić se javila i priznala da je izmislila vlastitu smrt!

755
1

Slađa Petrušić je danas izmislila vlastitu smrt. Na njezinom Instagramu pojavila se objava da je 40-godišnja starleta preminula, a vijest su brzo prenijeli brojni hrvatski i srpski portali.

Starleta se sada javila na svom Facebooku gdje je objavila poveznicu na video u kojemu priznaje da je lažirala vlastitu smrt na društvenim mrežama. U videu Slađa psuje medije koji, kako kaže, objavljuju neprovjerene informacije.

Informacije o smrti su, podsjetimo, objavljene na njezinim vlastitim profilima na društvenim mrežama.

“S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno”, objavljeno je danas na Instagramu, a vijest o smrti Slađe Petrušić brzo su objavili mediji u Srbiji i Hrvatskoj.

No, nitko o Slađinoj smrti pojma nije imao. Njezina sestrična Dragana za Index je rekla da je u pitanju izmišljotina, a isto je ustvrdio i Neven Ciganović. Nakon što je Index objavio vijest da je starleta izmislila vlastitu smrt, na njezinom Facebook profilu je osvanula obavijest u kojoj se poziva na njezinu sahranu koja će se održati sutra. U objavi se tvrdi da ju je napisao Slađin brat.

Na stranicama krematorija u Zagrebu kao ni ostalih grobalja u glavnom gradu nema obavijesti o Slađinom sprovodu, a sprovoda u Zagrebu subotom ionako nema.

Slađana Petrušić je nakon istog Indexovog članka blokirala i dugogodišnjeg prijatelja Nevena Ciganovića koji je za Index rekao da se radi o njezinoj neslanoj žali.

Slađa je, kaže Ciganović, na Instagramu objavljivala lažne fotografije nesreće i polomljenih nogu.

“To je neslana šala koja prelazi granicu. Ona vjerojatno nije ni svjesna posljedica”, kaže Cigi.

Starleta je posljednjih nekoliko dana objavljivala lažne fotografije iz bolnice i tvrdila da je pretrpjela strašnu nesreću u kojoj su joj polomljene obje noge. Fotografije je Slađana uzela s jednog britanskog sajta koji je izvijestio o stravičnoj nesreći mlade žene.

“Operacija uspješna..tako kažu… Jebo me Tik Tok izazov…hvala doktorima i hvala Valentin Norsic najboljem šefu na voćkama i hvala na fotkicama..ne objavljuj glavu”, napisala je Slađa prije nego što je navodno umrla.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here