Vijesti

Slavica Šota: Linić me tuži da prikrije svoj kriminal (VIDEO)

Slavica Šota: Linić me tuži da prikrije svoj kriminal (VIDEO)

sotasudPredstavnica neformalne udruga građana Pokret otpora – Riječani protiv korupcije, Slavica Šota, ocijenila je u utorak da je saborski zastupnik Slavko Linić tužbama koje je podnio protiv Šote odlučio “zaštititi svoj kriminal” nadajući se da će “izbjeći pravdi”, odnosno da će se uz pomoć Općinskog suda u Rijeci “oprati od svega što mu se stavlja na teret”.

Obraćajući se novinarima ispred zgrade Županijskog suda u Rijeci Šota je kazala da je Linić protiv nje podnio dvije tužbe zbog klevete, jednu zbog navoda izrečenih ispred Gradske vijećnice, a drugu zbog navoda iz svjedočenja u postupku u kojem je Linić tužio portal index.hr.

Šota je kazala da je rasprava što je u jednom od ta dva postupka trebala biti održana u srijedu “naprasno odgođena” što je obrazloženo prijedlogom za spajanje postupaka i spriječenošću tužiteljeva punomoćnika.

Ocijenila je i da “sud nije ispoštovao ni jednu odredbu Zakona o kaznenom postupku“, da je “stanje spisa K-430/14 katastrofalno”, da “ni jedan podnesak nije evidentiran u popis podnesaka” te da je “poziv za ročište ovjeren krivotvorenim pečatom Općinskog suda u Rijeci” jer “na pečatu nema naziva sjedišta suda u skladu s Zakonom o pečatima i žigovima s grbom Republike Hrvatske”.

Osim toga, navela je da je odvjetničko društvo koje zastupa Linića na svoje podneske stavilo samo jedan pečat te da se po zakonu pored pečata odvjetničkog društva mora otisnuti i pečat odvjetnika koji zastupa stranku. Navela je da je zatražila dokumentaciju o “krivotvorenim pečatima” određenih državnih tijela te da će kad dobije odgovore, o tome izvijestiti medije.(index.hr)

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Nakon nereda na utakmici Naprijed – Vinodol uhićena dvojica 19-godišnjaka

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.