Home Mozaik Slavna kuharica objasnila zašto Talijani nikada ne piju cappuccino poslije ručka (VIDEO)

Slavna kuharica objasnila zašto Talijani nikada ne piju cappuccino poslije ručka (VIDEO)

172
0

Talijanska Nadia Munno, poznata i kao Kraljica tjestenine, objasnila je u viralnom TikTok videu zašto Talijani nikada ne piju cappuccino poslije ručka.

Na početku videa netko ju je upitao hoće li popiti cappuccino, na što kuharica odgovara: “Ne, prošlo je 12 sati! To je jutarnji napitak!”. Objasnila je kako je cappuccino idealan napitak koji će probuditi vaša osjetila, no da ga treba popiti prije 10 sati: “Ako baš želite protegnuti, do 11… ali ne poslije 12 sati”.

@the_pastaqueen

Why Italians don’t drink Cappuccino past 12. Please share with someone who needs to hear this

♬ original sound – The Pasta Queen

“Kad jedete obrok, dovoljno se toga odvija sa svim tim odličnim kalorijama i sirevima”, objasnila je i na radost svih kavopija otkrila da ispijanje kave poslije 12 sati ipak nije zabranjeno.

“Sve što vam treba je brzi espresso”, objasnila je, ispijajući pritom šalicu espressa. Za kraj se primjerom obratila svojim američkim fanovima: “To je kao da Amerikanci pojedu hot dog za doručak. Nadam se da nitko to dosad nije učinio”.

Previous articleStjuardesa izazvala pomutnju selfijem na krilu Boeinga, ubrzo reagirao njezin poslodavac: “Kaznit ćemo je!’
Next articleVIDEO: Petar Musa ušao je za Benficu u 93. minuti i presudio pobjednika!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here