Home Mozaik Slika goleme zmije iz 1959. je zastrašujuća: Tvrde da je još živa...

Slika goleme zmije iz 1959. je zastrašujuća: Tvrde da je još živa (VIDEO)

347
0

Pitoni i anakonde danas su gotovo upola manji od ovog diva, a pretpovijesna Titanoboa dostigla je tu veličinu

Najduža poznata zmija na svijetu je piton, a naraste preko 6,5 metara, dok je anakonda nešto kraća od njega. Međutim, anakonda je često dvostruko teža od pitona. Najveći piton može težiti oko 115 kg, dok je anakonda u prosjeku teška oko 250 kilograma, što je dvostruko više od težine pitona.

Nakon ovih saznanja informacija o zmiji dugoj 15 metara neće nikome biti ugodna. Naime, posljednja poznata informacija o gmazu ove veličine je informacija o Titanoboi, koja je živjela prije otprilike 58-60 milijuna godina, a njeni ostaci pronađeni su u nekim rudnicima.

Možete zamisliti šok pilota borbenog aviona kada je 1959. godine ugledao ovu monstruoznu životinju na području Kartage u Demokratskoj Republici Kongo. Od tada nije viđena, niti je prijavljeno da jest, ali vjeruje se da je zapravo još uvijek živa.

Evo kako to izgleda na fotografiji:

Pilot je detaljno opisao susret, te se vratio kako bi izbliza pogledao kako je to izgledalo, kada se zmija gornjim dijelom tijela podigla oko 3 metra iznad zemlje, ali taj susret nije mogao dalje snimiti kamera, jer je dobio naredbu da nastavi put. Stvorena je samo jedna fotografija.

Previous articleRekli su joj da neće moći imati djece, a onda je doživjela nešto posve neobično
Next articleNa ovoj kvarnerskoj plaži nema gužve, do nje ne možete doći autom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here