Home Najnovije Smokvinin ispravak (2): ‘Troškovi redakcije nisu porasli samo zbog povećanog broja tužibaba!...

Smokvinin ispravak (2): ‘Troškovi redakcije nisu porasli samo zbog povećanog broja tužibaba! ‘

174
3

Nakon što smo 13.7. objavili intervju s Vanjom Smokvinom, pročelnikom Zavoda za informatičku djelatnost Grada Rijeke, pod naslovom “Troškovi redakcije u 2011. povećani zbog rasta broja tužibaba koje je trebalo pojačano moderirati“ javio nam se pročelnik Smokvina tražeći ispravak naslova i podnaslova u intervjuu. Pročelniku je zasmetalo što u naslovu i podnaslovu nismo stavili cijelu rečenicu u kojoj navodi razloge porasta troškova redakcije u 2011. u odnosu na 2010., nego smo izdvojili samo najzanimljiviji dio.

Prema pročelniku, naslov i podnaslov trebali su glasiti ovako: “Razlika u iznosu za redakciju portala Moja Rijeka u 2011. godini u odnosu na 2010. godinu pojavljuje se iz sljedećih razloga: u 2010. godini iznos za redakciju obuhvatio je 8 mjeseci rada portala, a ne cijelu godinu, u 2011. godini povećana je količina lokalnog sadržaja (broj lokalnih vijesti), narastao je broj upita i komentara u rubrici Tužibaba, formalizirana je rubrika kolumni, proširena je prisutnost portala na društvenim mrežama.”

Ispričavamo se pročelniku Smokvini što naslov i podnaslov nisu “u cijelosti točni”. Vlasnik portala kojem sam glavna urednica nije tako široke ruke kao Grad Rijeka, te mi nikad nije platio edukaciju u Astoriji. (Sanja Perinić)

Previous articleSmokvinin ispravak (1): Na ‘Moju Rijeku’ nije potrošeno 2 milijuna kuna, nego 1.323.385.36 kn bez PDV-a!
Next articleGrad Rijeka Astoriji platio edukaciju Astorijinih djelatnika?

3 COMMENTS

  1. Smokvina molim te prestani se brukat, kad si već dao tih 2 milijuna kuna svojim poltronima šuti i priznaj si da ne možeš biti *eben i pošten u isto vrijeme.

  2. ne mogu priznat jer onda moraju odgovarat kazneno, moraju dati ostavke na funkcije tj moraju im bit uručenu otkazi, raspada se cijela piramida potkupljenih činovnika i podobnih izvođača….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here