Home Mozaik Šokantna ispovijest s orgija Hugha Hefnera: Samo sam htio gledati, Uvukao me...

Šokantna ispovijest s orgija Hugha Hefnera: Samo sam htio gledati, Uvukao me i skinuo – prvo doktor, a onda…

418
0

Dvije bivše Playboyeve zečice otkrile su uznemirujuće detalje o tome što se događalo tijekom njihovog boravka u kući Hugha Hefnera. Holly Madison i Bridget Marquardt bile su djevojke pokojnog mogula Hugha Hefnera i smatrane su “glavnim curama” uz Kendru Wilkinson.

Iznenađujuća nova otkrića o Playboyevoj vili i onome što se događalo iza zatvorenih vrata pojavila su se u A&E dokumentarcu u 10 dijelova, “Playboy Secrets”, koji je emitiran ranije ove godine.

No, tijekom pojavljivanja u podcastu Juicy Bunch u utorak, dvije bivše zečice detaljno su opisale pod kakvim su pritiskom imale nezaštićeni seks s Hefnerom. Jedna uspomena koja se Bridget dojmila bilo je njezino prvo sudjelovanje u orgiji u vili, koja je planirala samo gledati – bez sudjelovanja u tome.

“Još uvijek sam samo htjela gledati, a onda je jedan od drugih zečica rekao: ‘Zar ne ideš?’ Bilo je kao, ‘Moraš ići.’ A ja sam rekao: ‘Radije ne bih’. A ona kaže: ‘Pa, onda te vjerojatno više neće zvati'”, prisjeća se Marquardt, koja je imala 28 godina kada se uselila u vilu.

“Tada sam si rekla ‘OK’. I vidjela sam što svi drugi rade, pa sam znala da će ovo trajati 10 sekundi. Mislim, definitivno ne više od minute”, rekla je Bridget.

Bivša Playboyeva zečica rekla je da dok je aktivno pokušavala “blokirati” to iskustvo iz svog sjećanja, sjeća se da je “pokušala to učiniti što je brže moguće i završiti s tim”.

“Svi smo bili u istoj situaciji, želiš učiniti ono što se očekuje i završiti s tim. Bio je liječnik u osoblju, pa se nadaš da će se svi testirati prije orgija i da su svi – ovo kažem u citatima – ‘monogamni’ po tom odnosu, ali ne znaš. Ako su dolazile nove cure, a često ih je bilo, samo sam htjela biti prva i završiti. I osjećala sam da je to najčišći način”, naglasila je.

Desetodijelna serija “Playboyeve tajne” razotkrila je nekoć cijenjenog mogula i vlasnika Playboya te otkrila ružne istine o muškarcu koji je svoje seksualno carstvo izgradio na leđima ranjivih žena. Dokumentarac je iznio šokantne tvrdnje o kultnom hedonizmu koji je okruživao Hefnera i navodno uključivao droge, orgije, seksualno zlostavljanje – pa čak i bestijalnost.

“Svi smo bili nekako zaljubljeni i očekivali smo da o Hefu razmišljamo kao o stvarno dobrom tipu. Počnete se osjećati kao, ‘Oh, htjeli ste vjerovati da on nije ono što mediji govore – on je samo fin dečko.’‌” , rekao je zeko.

“Bio je predator”, rekla je Hefnerova bivša djevojka Sondra Theodore (65) za Post. “Gledala sam njega i njegovu igru. I gledao sam mnoge djevojke kako prolaze kroz vrata Playboyeve vile kako ulaze svježe i izlaze umorne i iscrpljene.”

Previous articleStiže novo zatopljenje
Next articleVozio s 2,30 promila na Čavlima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here