Home Sport Šokantno priznanje olimpijske prvakinje i jedne od najljepših sportašica u Tokiju: Cijelu...

Šokantno priznanje olimpijske prvakinje i jedne od najljepših sportašica u Tokiju: Cijelu su me ispipali, šaputali prljave stvari, prijetili su mi smrću!

422
0

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2016. u Riju, u disciplini 50 metara slobodno, danska plivačica Pernil Blum postao je planetarno popularan.

Bila je jedna od najatraktivnijih sudionica u Brazilu, a prije puta u Tokio medijima je dala šokantno priznanje.

– Ubrzo nakon Olimpijskih igara u Riju, počela sam dobivati ​​neprimjerene poruke od ljudi koji su željeli spavati sa mnom. Većina poruka koje dobijem na društvenim mrežama vrlo su neprikladne, rekao je danski plivač.

Osvrnula se i na jedan neugodan događaj iz 2017. godine.

– Tijekom svečane večeri, na kojoj sam proglašena sportašicom godine, bilo je mnogo onih koji su se željeli slikati sa mnom. I to je sasvim lijepo. Međutim, bilo je mnogo onih koji su mi ruke stavili preko svega, predaleko ispod mojih leđa. Također, šaputali su mi razne prljave stvari na uho.

Samo godinu dana kasnije, Pernil je dobila prijetnje smrću.

– Tijekom Europskog prvenstva 2018. godine odlučila sam plivati ​​svoje polufinale na 100 metara na malo drugačiji način nego što bih to inače činila. To je rezultiralo prijetnjama smrću. Također su rekli da bi me trebalo protjerati iz Danske, rekla je Blum, koja će pokušati obraniti zlato u Tokiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here