Home Sport Sopić o ostanku Selahija i napadu Rijeke na titulu!

Sopić o ostanku Selahija i napadu Rijeke na titulu!

241
0

U srijedu, 28. siječnja, Rijeka će se suočiti s izazovom na Poljudu, gdje će gostovati kod Hajduka u 20. kolu SuperSport HNL-a. Momčad Željka Sopića ima priliku zakomplicirati borbu za prvo mjesto jer zaostaje samo tri boda za Hajdukom, uz utakmicu manje. Pobjeda u Splitu mogla bi značiti ključnu prekretnicu u prvenstvu.

Prije ovog važnog susreta, Rijeka će se u srijedu susresti s Goricom u zaostaloj utakmici četvrtog kola. Željko Sopić, trener Rijeke, iznio je svoje stavove o trenutačnoj situaciji u emisiji Radio Rijeke Pod stijenama Kantride. Istaknuo je važnost povratka veznjaka Lindona Selahija, koji je odlučio produžiti ugovor s klubom.

“Jako bitno pojačanje za nas. Kao trener, uvijek se nadate da ćete moći bolje posložiti stvari, dovesti nove igrače kako biste imali veću širinu kadra. To je ključno, pogotovo u trenucima kad momčadi ne ide dobro, da možete uvesti nove igrače”, naglasio je Sopić.

Sopić je također komentirao medijsku percepciju njegove momčadi i ambicije za prvenstvo. “Stojim čvrsto na zemlji, napravit ćemo sve da prvak bude Rijeka. Hajduk i Dinamo imaju pravo imati svoje ambicije, isto kao i mi”, istaknuo je Sopić, naglašavajući važnost vlastitih ciljeva.

U vezi s povratkom Selahija, Sopić je podijelio svoje očekivanje: “Živio sam u uvjerenju da ćemo se dogovoriti sa Selahijem. Držao sam ga blizu momčadi kako bismo bili spremni uvesti ga kad god bude potreban.”

Trener je također iznio svoje razmišljanje o učinku momčadi u završnici utakmica: “Rijeka ove godine ima mnogo upućenih udaraca prema protivničkom golu, ali moramo poboljšati realizaciju. Moramo više zabijati golova i ranije prelomiti utakmicu. To je ključno kako bismo spriječili potencijalne prijetnje iz kontranapada protivnika.”

Sopićevi komentari ukazuju na ozbiljnost Rijeke u borbi za prvenstvo, a povratak Selahija i poboljšanje u realizaciji golova mogli bi biti ključni faktori u ostvarivanju njihovih ambicija. Slijedeći susreti protiv Hajduka i Gorice bit će ključni u tom procesu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here