Home Sport Sopić uoči derbija: 80 posto Splićana bi dalo 10 godina života da...

Sopić uoči derbija: 80 posto Splićana bi dalo 10 godina života da su u našoj poziciji

166
0
sopicdinamo

Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.

“Prvo: dobro smo se pripremili. Drugo: igramo na Rujevici. Treće: pobijedit ćemo ih. Nikad dosad ga nisam pobijedio. Ali to je kao da pitate trenera Pise zašto nikad nije pobijedio Inter. Dolazio sam na Maksimir s Goricom, dvaput im uzeo bod. Dinamo je naš najbolji klub. Nisam ni Hajduk nijednom dobio dok nisam došao u Rijeku. Pa sam ih onda dobio triput zaredom. OK, nisam dobio ni Dinamo. Do nedjelje.

Ista je bila priprema kao što bi bila da smo pobijedili Lokomotivu. Doveli smo se u situaciju da četiri kola prije kraja sami odlučujemo o sebi, u ovu situaciju da se borimo za prvaka. Odite 400 km južnije pa pitajte… Mislim da bi 80 posto ljudi u Splitu bi dalo 10 godina života da mogu biti u našoj poziciji”, rekao je trener Rijeke.

“Ova utakmica neće ništa definitivno odlučiti. Jedan rezultat bi možda odlučio sve, ali: to se neće dogoditi. Dakle, sve sam rekao. Hoće li Dinamo zaigrati s dva napadača? Ne znam. Mislim da će igrati napadački”, rekao je Sopić i zaključio:

“Kad igraju prvi i drugi, naravno da je to šlager sezone, četiri kola prije kraja. Želimo biti u poziciji da i nakon ove utakmice sami odlučujemo o svojoj sudbini. Trenutačno su nam svi igrači zdravi, do nedjelje ćemo vidjeti. Ni ja, ni kolega Jakirović nećemo izmišljati toplu vodu, možda 1-2 nova igrača i to je to.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here