Home Vijesti Šota: Iza Uskrsa rušimo Linića!

Šota: Iza Uskrsa rušimo Linića!

1665
2
10171101_644865292245428_1122507249177591972_n
‘Natjerat ćemo Dinka Cvitana da objavi čiji je račun ‘broj pet’ otvoren u Trstu’

Naoružana saznanjima s nedavnog posjeta talijanskim pravosudnim institucijama u Trstu, čelnica riječkog Pokreta otpora Slavica Šota najavljuje skori kraj vladavine Slavka Linića.
– Natjerat ćemo Dinka Cvitana da objavi čiji je račun ‘broj pet’ otvoren u Trstu prije više godina, a koji služi za pranje velikih količina novca i ubiranja nezakonitih provizija, ističe Slavica Šota koja tvrdi da taj račun pripada Liniću te da će uskoro javnosti za to podastrijeti i dokaze.
– Nakon što raskrinkamo Linića slijedi domino efekt u kojem će pasti i drugi povezani s njime i s velikom pljačkom Rijeke i Hrvatske. Slijedi završni udarac, što znači da će se u Rijeci uskoro otvarati šampanjac – optimistično najaviljuje Šota, kojoj je jasno zbog čega su se posvađani Komadina i Obersnel nedavno ujedinili i zaprijetili premijeru da im ne dira Linića.
– Linić je omogućio najviše pljački u Rijeci. Od Komadine i Obersnela očekuje zaštitu. Ako padne on, padaju i oni. Štiti ga čak i bivši HDZ-ov ministar Šuker. S razlogom. I on je pokrao dvije-tri firme u Rijeci. Milanović se Linića boji kao i 80 posto stanovništva. Kako ga se ne bi bojali kada jednim pozivom može uništiti nečiji život. Nema djece, nema obitelji i nema što izgubiti osim moći. Moć je jedino što ga hrani i što ga drži na površini. Treba mu oduzeti moć i cijela piramida će se srušiti kao kula od karata, zaključuje Šota.

Šota je nedavno s Mirjom Tomas, zviždačicom iz slučaja Jadranskog pomorskog servisa, saznala kako su talijanske institucije obavile svoj dio posla i poslale izvješće DORH-u. Iz izvješća je vidljivo tko je vlasnik tajnog računa. Otkriveno je i da račun broj pet nije bio običan račun te da su preko njega prošle velike količine novca.

Riječka poduzetnica je zbog svojih istraga protiv ministra financija pod konstantnim inspekcijskim nadzorima državnih institucija. Devet mjeseci trajala je revizija poreznih knjiga njezine tvrtke. Reviziju je naručila krim policija. Ništa nisu našli, a prije toga su mjesecima su provodili kriminalističku istragu porijekla imovine. Ni tu nije pronađeno ništa pa je sada inspekcija u firmi sina…

– Rijeka je najkorumpiraniji grad u državi, do prije dvije godine se o tome nije govorilo. Tek nakon što smo se udružili, šira javnost je doznala za ovdašnju mafiju. S današnjim kontaktima u inozemstvu i podršci izvana, dodatno smo uvjereni da ćemo srušiti Slavka Linića i njegove ljude – zaključila je Slavica Šota.

2 COMMENTS

  1. uopće ne vjerujem da će se dorh i uskok pomaknuti da obave njihov posal, jer se radi o njohovom šefu…ovđe sam ko Sv. Toma – DOK NE VIDIM I ČUJEM, TO SE NEĆE DOGODITI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here