Home Vijesti Šota o Linićevim optužbama: Čovjek se potpuno pogubio!

Šota o Linićevim optužbama: Čovjek se potpuno pogubio!

2479
1
linicsota
Naslovnica današnjeg Novog lista

Današnje optužbe Slavka Linića objavljene u Novom listu komentirala je prozvana Slavica Šota. ‘Ja se uvijek pitam tko punta sve te ljude s prijavama protiv mene, te razne Slavice Šote i slične, ali sada mi je potpuno jasno da iza svega stoji premijer glavom i bradom, koji zloupotrebljava represivni aparat za političke obračune’, izjavio je danas Slavko Linić u članku objavljenom na naslovnici s naslovom ‘Očito je da Slavica Šota radi za Milanovića’. Linić tvrdi da su sve optužbe protiv njega odbačene pa može na izbore čista obraza.

– Očito je da se čovjek potpuno pogubio, komentirala je jutros prozvana Slavica Šota koja je jutros na novinskom kiosku saznala da radi za premijera Milanovića.
– Linić je zaboravio da je Hrvatska danas dio malo većeg sustava, u međuvremenu je izmišljen i internet pa su njegove pljačkaške metode malo zastarjele i uskoro će im doći kraj, poručila je.

Šota u šali najavljuje i kako će premijeru uputiti molbu da joj se, po uzoru na odluku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je isto osigurala poznatoj zviždačici Vesni Balenović, osigura prostorija u Banskim dvorima odakle bi mogla nastaviti sa zviždanjem.(rd)

1 COMMENT

  1. slavko , slavko , baš si ti čista obraza jer te još uvijek nitko nije osudio …. ni bandića još nitko nije osudio a niti kalmetu a niti kumu merzel , niti nadana nosoroga vidoševića …. ali tebe slavkec sude tvoja djela …. vidiš li ti na što liči riječka industrija ??? a tvoj najveći uspjeh u razvoju riječke industrije je porin kojega si smjestio u kokošinjac na rujevici … kad bi to razumio sramio bi se svojih sugrađana ali izgleda da ti te činjenice ne želiš biti svjestan … još jedno pitanje : što je bilo sa rimskim zidom ispred škole n. tesla u starom gradu ??? hoćeš li još pitanja ???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here