Home Mozaik Špatulom i nožem razbijao gnijezdo stršljena: Nakon par sekundi uslijedio je šok!...

Špatulom i nožem razbijao gnijezdo stršljena: Nakon par sekundi uslijedio je šok! (VIDEO)

468
0

Ponekad se stvarno pitamo koliko su ljudi inteligentni kada vidimo ovakve stvari. Ne možemo znati je li znao koliko riskira ovim podvigom, ali nakon samo nekoliko trenutaka videa vidjeli smo što se zapravo događa.

Dječak iz Rhode Islanda nam na početku videa pokazuje svoj “alat”, a mi smo mislili da je otišao peći hamburgere ili pripremati ručak, ali već u sljedećem kadru vodi nas do prozora na kojem se smjestilo gnijezdo stršljenova.

Nakon nekoliko trenutaka neoprezno počne tresti i lupati gnijezdo, te ga lopaticom izbaciti iz osovine. Prije nego što smo dobili srčani udar, shvatili smo da se nešto čudno događa.

Oko gnijezda je grobna tišina, ništa se ne miče i ništa ne izlazi. jedan od komentara je upravo glasio: “Nadam se da ste sigurno znali da nema nikoga kod kuće!! lol” I mi smo se nadali istom jer gnijezdo na prvi pogled uopće ne izgleda napušteno.

@sirfin.ellie.and.company Tume to take this one down! #hornetsnest ♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

Korisnik koji je objavio video znao je da je gnijezdo privremeno napušteno, jer je u izvrsnom stanju, pa je u jednom od odgovora na komentar napisao:

– Napustili su prostorije zbog hladnog vremena u Novoj Engleskoj, tako da je bilo savršeno sigurno. Nisam dovoljno lud da to pokušam sa živim stršljenima.

Također je napisao da mu je izuzetno drago što je srušio gnijezdo prije nego što su se mogli vratiti s toplijim vremenom.

Što se nas tiče, ne pokušavajte ovo kod kuće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here