Home Mozaik Sportiraj na Kozali!

Sportiraj na Kozali!

295
0

This image has an empty alt attribute; its file name is kozala2-1024x768.jpg

Ove subote na Kozali će se odvijati projekt ‘Sportiraj u kvartu – Kozala’. Projekt stremi očvršćivanju međuljudskih odnosa i veza zajednice kao i promicanju fizičkih aktivnosti i sporta. S obzirom da se radi o sportskom danu organizatori su pripremili niz zabavnih aktivnosti na inače neuobičajenim mjestima poput badmintona i stolnog tenisa ispred MO Kozala na Volčićevom trgu 2, rukomet u parku za djecu, pikado, turnir u briškuli i trešeti, edukacija o fitnes vježbama koje možemo raditi sami kod kuće i druge te sportska pocetnica-poligon za djecu. Pozvani su svi građani Kozale, ali i šire svih uzrasta. Osigurani su voda, grickalice i slatkiši za djecu i sudionike.
– Ovaj projekt je samo jedan u nizu godišnjih projekata pod krovnim projektom „Kozala je živa“ koji želi kroz naredni period od četiri godine izrazito ojačati pomalo izgubljen duh zajedništva, dobrosusjedskih i općenito ljudskih odnosa na Kozali, ali i u gradu Rijeci, objasnio nam je novi član vijeća mjesnog odbora Filip Jakovac (Lista za Rijeku), koji uz Kristijana Starčića organizira ovaj event na koji poziva građane svih uzrasta.

U događaj koji oživljava ovaj kvart uključili su se Alfaconstruct d.o.o. i Adriatransfer d.o.o te sponzori s Kozale – Dezinsekcija, caffe bar Barbara, konoba Matilda, buffet Belveder, caffe bar Kapi, caffe bar Belvedere, Župa Sv.Romualda i Svih Svetih.

Organizatori su MO Kozala, u čije su vijeće, osim Filipa i Kristijana, nedavno izabrani i predsjednik Sanjin Matijević, Grgo Rukavina i Ines Mijić te “Društvo sportske rekreacije Kvarner”.

Previous articleDržava ustupa dva stana za potrebe boravka obitelji najmlađih pacijenata!
Next articleKomadina otklanja neoliberalizam i sprema se za još jedan mandat župana!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here