Mozaik

Sportiraj na Kozali!

Sportiraj na Kozali!

This image has an empty alt attribute; its file name is kozala2-1024x768.jpg

Ove subote na Kozali će se odvijati projekt ‘Sportiraj u kvartu – Kozala’. Projekt stremi očvršćivanju međuljudskih odnosa i veza zajednice kao i promicanju fizičkih aktivnosti i sporta. S obzirom da se radi o sportskom danu organizatori su pripremili niz zabavnih aktivnosti na inače neuobičajenim mjestima poput badmintona i stolnog tenisa ispred MO Kozala na Volčićevom trgu 2, rukomet u parku za djecu, pikado, turnir u briškuli i trešeti, edukacija o fitnes vježbama koje možemo raditi sami kod kuće i druge te sportska pocetnica-poligon za djecu. Pozvani su svi građani Kozale, ali i šire svih uzrasta. Osigurani su voda, grickalice i slatkiši za djecu i sudionike.
– Ovaj projekt je samo jedan u nizu godišnjih projekata pod krovnim projektom „Kozala je živa“ koji želi kroz naredni period od četiri godine izrazito ojačati pomalo izgubljen duh zajedništva, dobrosusjedskih i općenito ljudskih odnosa na Kozali, ali i u gradu Rijeci, objasnio nam je novi član vijeća mjesnog odbora Filip Jakovac (Lista za Rijeku), koji uz Kristijana Starčića organizira ovaj event na koji poziva građane svih uzrasta.

U događaj koji oživljava ovaj kvart uključili su se Alfaconstruct d.o.o. i Adriatransfer d.o.o te sponzori s Kozale – Dezinsekcija, caffe bar Barbara, konoba Matilda, buffet Belveder, caffe bar Kapi, caffe bar Belvedere, Župa Sv.Romualda i Svih Svetih.

Organizatori su MO Kozala, u čije su vijeće, osim Filipa i Kristijana, nedavno izabrani i predsjednik Sanjin Matijević, Grgo Rukavina i Ines Mijić te “Društvo sportske rekreacije Kvarner”.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Đorđe Balašević se ovo ljeto vraća u pulsku Arenu

spMay 21, 2019

Riječki anđeli: Nakon što su bolesnoj majci s 4 djece osigurali stan, sada su ga i uredili!

spMay 21, 2019

Film ‘Kula smrti’ u ‘Art kinu’

spMay 20, 2019

Velika obljetnica Fiumanke – punih 20 godina riječke regate

spMay 20, 2019

Riječki tunel ponovno otvoren!

spMay 20, 2019

Riječki lutkari iz Kragujevca se vratili sa šest nagrada!

spMay 20, 2019

Završen je 10. Student Day Festival: Vatra, Urban, Edo Maajka i Darius Syrossian oduševili tisuće mladih

spMay 19, 2019

‘Leica format’: Najbolja predstava hrvatske drame od ‘Vježbanja života’?

spMay 19, 2019

Bare i Majke sinoć zapalili crne ovce u Baški

spMay 18, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.