Home Vijesti Spriječen još jedan mafijaški obračun u Rijeci

Spriječen još jedan mafijaški obračun u Rijeci

1255
1

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj točno u podne održana je izvanredna tiskovna konferencija na kojoj su čelnici riječke i hrvatske policije priopćili rezultate kriminalističke obrade kojom je spriječeno još jedno ubojstvo, odnosno obračun između pripadnika kriminalnog miljea.

Kako je rečeno, uhićena su dvojica muškaraca, a radi se o 38-godišnjem državljaninu Republike Hrvatske, inače voditelju jednog ugostiteljskog objekta u središtu Rijeke koji je zbog dugotrajnog iznuđivanja više od 300 tisuća kuna naručio ubojstvo 43-godišnjeg državljanina RH i BiH.

Ubojstvo se trebalo odigrati tijekom protekloga vikenda za što je 38-godišnji Riječanin angažirao ubojicu, dogovorio s njim cijenu od 30 tisuća eura te mu predao 10 ručnih bombi.

Ipak, pravovremenom akcijom riječke policije to je kazneno djelo spriječeno, a zbog svega čelnici Ravnateljstva MUP-a RH izrazili su na konferenciji velike zahvale i pohvale na račun riječke policije koja je u samo nekoliko mjeseci spriječila i razriješila veliki broj najtežih kaznenih djela iznuda, pokušaja ubojstva i krijumčarenja oružja. (jutarnji.hr)

Previous articleU Marganovu Centar za mlade, a u energani Muzej industrije
Next articleViše od 300 volontera EP u plivanju na jednoj fotografiji

1 COMMENT

  1. ovo je tek ludo majke mi!!!!..to nie normalno..platit nekom 30 tisuca eura..i dat mu 10 rucnih bombi..ma to wam j ziva psihijatrija!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here