Home Sport Srećko Juričić privremeni sportski direktor: Napravili smo veliku grešku nedovođenjem adekvatnih pojačanja!

Srećko Juričić privremeni sportski direktor: Napravili smo veliku grešku nedovođenjem adekvatnih pojačanja!

1180
0

Srecko Juricic privremeno preuzima funkciju sportskog direktora, potvrdio je to sam Juričić u emisiji ‘Pod stijenama Kantride’ Radio Rijeke.

– Fausto Budicin vodi ekipu protiv Dinama, traži se novi trener, po mogućnosti mladji koji je vec postigao zapažene rezultate, istaknuo je.

– Keku su uvijek otvorena vrata kluba, ali u ovom trenutku, ta opcija nije realna, Toplaka poštujemo, pokazao je da zna izvući klubove iz teske situacije ali ne bi o imenima dok se ne odlučimo, kaže Juričić.
– Pokušavamo dovesti napadača, veznjaka i stopera iako je ostalo još svega par dana, izjavio je Juričić uz priznanje da su napravili veliku grešku nedovođenjem adekvatnih pojačanja obzirom na kadar koji je otišao iz kluba nakon prosle sezone.
– Proces odabira trenera bio je loš i to je sve imalo negativan utjecaj na slaganje momčadi, a uostalom to i rezultat pokazuje.

Juručić je potvrdio da Mišković vodi razgovore sa izraelskim investitorima koji bi dodatno uložili u klub ali osobno nije uključen u razgovore pa nema detaljne informacije.

Cekamo snimku 🔵⚪

Previous articleLokomotiva objavila drugačiju tablicu HNL-a: Rijeka i Gorica, gledate li i vi kao mi?
Next articleNa Lotu 6 osvojen dobitak 5+1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here