Home Sport Srpska pjevačica nakon raskida s Mateom Pavlovićem: Volim sportaše ali želim nekoga...

Srpska pjevačica nakon raskida s Mateom Pavlovićem: Volim sportaše ali želim nekoga tko će mi parirati intelektualno!

2477
1

Pjevačica Katarina Kaja Ostojić nema baš sreće u odabiru partnera. Udavala se dva puta, ali se razvela u rekordnom roku.

Njezin cijeli ljubavni život obilježile su duge veze, koje su na kraju završile prekidima, iako je svaka od njih predosjećala odlazak matičaru.

Pjevačica je sada progovorila o nedavnom prekidu s nogometašem Mateom Pavlovićem, nekretnini koju je kupila, kćeri Nikolini, ali i prvom suprugu Nikoli Dragojloviću.

– Dugo sam živjela u inozemstvu i nedostajala mi je Srbija. Nedostajali su mi naši ljudi, obitelj, prijatelji, izlasci, čak su mi nedostajali i lijepi ljudi – rekla je Kaja koja je nedavno raskinula vezu s nogometašem za kojeg se govorilo da je muškarac njezina života.

– Trenutno jako volim biti sama i lijepo mi je. Svi su mi govorili da nikad bolje nisam izgledala. Skoro 12 godina nisam bila bez dečka i nisam bila svjesna kako je to biti sama. Sada više nikome ne moram polagati račune gdje idem, s kim idem, što radim… Trenutno radim što hoću i koliko hoću – rekla je Kaja.

Kajina kći Nikolina izrasla je u pravu ljepoticu, a mnogi kažu da izgledaju kao sestre. Kaja ističe kako je ponosna na svoju dvadesetogodišnju mezimicu koja studira u Americi.

– Nikolina više sliči ocu, ali od mene je naslijedila ono najbolje. Ponosna sam što mi je kći i imam puno povjerenja u nju – kaže Kaja, te ističe da joj je bivši suprug Nikola nedostajao tijekom kćerinog odrastanja, ali ne kao muškarac.

– Nedostajao mi je tijekom njezina odrastanja, ponajviše financijski. Nedostajala joj je očinska figura, ali uspjeli smo i bez njega.

Kaja kaže da je prerasla svoje sportske partnere, iako su najzgodniji.

– Volim sportaše, jer fizički izgledaju odlično i nema ništa ljepše od osobe koja se profesionalno bavi sportom. S druge strane, sada mi treba netko tko mi može parirati intelektualno, a da nije iz te branše.

Pisalo se da je nedavno kupila kuću roditeljima i da je uložila dva milijuna eura, a pjevačica je ovako prokomentirala:

– Istina je da sam kupila kuću, ali ne za svoje roditelje, kupila sam je za sebe. Kuća je gotova, još samo da uredim dvorište i bazen. Naravno da nisam uložila dva milijuna, jer da imam toliko novca, kupila bih kuću negdje na francuskoj obali.

Previous articleVIDEO: Grobari iza utakmice postrojili igrače Partizana!
Next articleMiša Grof na dan Vidojevog rođendana došao na njegov grob: Jedva govori, Nikoline Pišek nigdje nema

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here