Home Mozaik Srpski glumac, koji je zazivao gradnju “Berlinskog zida između Srba i Hrvata”,...

Srpski glumac, koji je zazivao gradnju “Berlinskog zida između Srba i Hrvata”, trebao glumiti u filmu o Arkanu?

548
0

Film o Arkanu trebao se zvati “Tigrov skok” i trebao je bi biti snimljen u stranoj produkciji. Autor knjige “Arkan” Vladimir Đorđević kaže da je jedna ozbiljna producentska kuća iz Amerike bila zainteresirana za snimanje filma o pokojnom zapovjedniku Srpske dobrovoljačke garde.

Ceca Ražnatović je u intervju za srpske medije rekla da jedino Vuk Kostić može glumiti njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića – Arkana

Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on jako dobro dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je vrlo talentiran i sigurno bi dobro pristajao toj ulozi. Ne bih se bunila ni da Brad Pitt igra mog Željka – rekla je Ceca i dodala:

Od starijih glumaca vjerujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, bili su prijatelji, pa bi se lako uživio u lik.

Folk zvijezda je konačno “odobrila” dugo najavljivani film o Arkanu, jer je donedavno bila izričito protiv toga da iko glumi njenog muža na velikom platnu.

  • Neprimjereno je snimati film o ljudima koji nisu među živima. Mrtva usta ne govore. Ne očekujem da se slika i djelo moga supruga prikažu u pozitivnom svjetlu i zato to ne podržavam – izjavila je nedavno Ražnatović.
    Inače, cijela fama o tome tko će “oživjeti” Arkana na filmskom platnu digla se nakon izjave Miloša Bikovića da bi rado prihvatio takvu ulogu.
  • Igrao bih Arkana, zašto da ne! Kada bi neko napisao scenario za dobar film, prihvatio bih takvu ulogu – rekao je Biković u emisiji “Amidži šou” na Pinku. (sd)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here