Home Najnovije Srpski mediji: Uhićena dva muškarca, povezuje ih se s ubojstvom obitelji Đokić

Srpski mediji: Uhićena dva muškarca, povezuje ih se s ubojstvom obitelji Đokić

1037
0

Nakon izjave koju je Goran Džonić, osumnjičeni za ubojstvo obitelji Đokić dao u policiji, uhićena su još dvojica muškaraca iz Niša, pišu Novosti.

Goran Džonić je uhićeni dvojac označio kao pomagače u pokolju.

Džonić, umirovljeni vatrogasac, uhićen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake, obitelj Đokić. Sam Džonić bio je na pogrebu ubijenih.

Trenutno je u policijskom pritvoru.

Osumnjičeni za ubojstvo je, navodi Blic, sve unaprijed isplanirao.

Đokiće je presreo na skuteru 26. rujna oko ponoći, kad se obitelj automobilom vraćala u Aleksinac s večere na kojoj su bili kod majke Gorana Đokića u Moravcu. Još uvijek se ne zna je li ih na neki način namamio da ga prate do zabačenog dijela na području sela Moravac ili ih je tamo odveo pod prijetnjom pištoljem.

Blic neslužbeno doznaje da je ubojstvo počinjeno na krajnje brutalan način. Ubojica je, navodi taj list, prvo ubio Gordanu Đokić s dva hica – jednim u grudi, a drugim u glavu – i to pred očima njezine kćeri Lidije i supruga Gorana. Potom je ubio i Lidiju te na kraju svog bratića Gorana.

Nakon što ih je ubio, tijela obitelji Đokić je polio benzinom, koji je tu ranije donio i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tijela izgorjela gotovo do neprepoznatljivosti, odvukao ih je do grmlja, prekrio ih granama i tamo ostavio.

O privođenju je izjavu dao srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin.

“Ubojstvo obitelji Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samoprijegornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odjela, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužiteljstva u Aleksincu i Višeg javnog tužiteljstva u Nišu, uspjeli smo doći do jedne osobe za koju osnovano sumnjamo da je sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić”, izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin je naglasio da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj obitelji, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, “bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubojstva”, navodi se u priopćenju MUP-a Srbije.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je sudjelovao u počinjenju kaznenog djela teškog ubojstva.

Previous articleKakva bomba iz SAD-a! Tyson Fury dobio ponudu koju je nemoguće odbiti. Hoće li u ovom meču pobijediti ili izgubiti ne odlučuje on!
Next articleSupruga ubojice ispričala sve što zna: Plakala je pred inspektorima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here