Home Najnovije Srpski nogometaš je prije 4 mjeseca skoro umro na terenu. Vratio se...

Srpski nogometaš je prije 4 mjeseca skoro umro na terenu. Vratio se i zabio gol

545
0

Prije samo četiri mjeseca na utakmici između Cordobe i Racing Ferrola skoro je došlo do tragedije. Nakon samo deset minuta igre prekinuta je utakmica u španjolskoj trećoj ligi nakon što se 25-godišnji Dragiša Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje, srušio na travnjak i ostao bez svijesti, ali i bez pulsa.

Ubrzo se saznalo da će Gudelj nastaviti karijeru nakon što će mu ugrade defibrilator, elektronički uređaj sličan elektrostimulatoru srca koji se ugrađuje ispod kože pacijenta. Ugradbeni kardioverter-defibrilator dobio je i Christian Eriksen nakon što je na startu prošlog Europskog prvenstva doživio srčani udar. Danskom reprezentativcu liječnici su brzom intervencijom spasili život, a sad je ponovno aktivan u Manchester Unitedu i reprezentaciji.

Kao što je najavljeno, Gudelj je zbilja nastavio karijeru. Sinoć je zaigrao prvi put otkako je zamalo umro na terenu i to u prijateljskoj utakmici Cadiza i Cordobe. Postigao je pogodak s bijele točke za svoju momčad i emotivno ga proslavio u zagrljaju suigrača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here