Home Mozaik Starleti pukao silikon u grudima, sada riskira truljenje tkiva i sepsu

Starleti pukao silikon u grudima, sada riskira truljenje tkiva i sepsu

214
0

Ovoj svjetski poznatoj starleti puknuo je jedan implantat u grudima

Jedna od najvećih noćnih mora svih žena koje imaju implantate je da jedan od njih pukne, a to se dogodilo ovoj djevojci:

Maria Magdalena potrošila je više od 100.000 dolara na plastične operacije. Proslavila se zbog svog izgleda koji zabrinjava i najveće svjetske stručnjake, a umalo je umrla zbog silnih operacija, no više je puta isticala da neće prestati ići pod nož.

Ova 26-godišnjakinja nedavno je predstavila svoje najnovije transformacije nakon što se podvrgla četvrtoj operaciji nosa kako bi stvorila ‘Barbie nos’, kao i operaciji ‘mačjeg oka’ kako bi stvorila koso oko. Meri svaku promjenu redovito dokumentira na Instagramu, a svoje “novo lice” pokazala je i svojim pratiteljima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Sebastian Pickles Magdalene (@1800leavemaryalone)

  • Još mi se gornja usna ne miče od operacije! Još je natečena od operacije nosa pa je i pričanje čudno – rekla je nakon operacije.
    Sada je svoje pratitelje zabrinula i iznenadila najnovijim fotografijama, kada se suočila s neželjenim ishodom operacije. Naime, puknuo joj je silikon u prsima, a podijelila je prilično uznemirujuću fotografiju sa samo jednim divovskim implantatom. Tom je prilikom svojim pratiteljima najavila da se vraća svom prirodnom izgledu te da će ukloniti sve implantate iz grudi.

Kada implantat ispunjen silikonskim gelom pukne, gel može ostati u kapsuli ili u tkivu koje se stvara oko implantata, što može dovesti do truljenja tkiva i sepse.

Njezini implantati u grudima bili su veličine 38J, ali je također nosila ekspandere kako bi ih povećala.
Godine 2018. Mary je zamalo umrla na operacijskom stolu tijekom zahvata dobivanja “najdeblje vagine na svijetu”.

  • Vaginu sam dizajnirala po narudžbi, tako da imam najdeblje “usne” na svijetu.
    Skoro sam umrla tijekom postupka. Morao sam imati dvije transfuzije krvi. Liječnik je rekao da gubim toliko krvi i da sam jako blijeda. Mislio je da ću umrijeti – rekla je bivša striptizeta za The Sun.
    Marija Magdalena je prvu operaciju imala s 21 godinom, kada je počela raditi kao striptizeta i poslovna pratnja. Do sada je korigirala čeljust, operirala nos, zategla oči i kožu, ugradila silikone u usne, grudi, zadnjicu, išla na liposukciju, a svaku od ovih operacija radila je nekoliko puta.
Previous articleZmija upala u grobnicu i spriječila sahranu pokojnika
Next article«Zatrudnjela sam s nepoznatim muškarcem na djevojačkoj večeri, reakcija mog muža me iznenadila»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here