Home Vijesti Što se čitalo u 2012.?

Što se čitalo u 2012.?

149
1

Što je obilježilo prošlu godinu, a što se najviše čitalo na našem portalu? I u 2012. godini najotvaranije vijesti ticale su se vremenskih nepogoda i crne kronike. Ovog puta su im se približili i gradski skandali koji su otvoreni upravo tekstovima s Rijeka Danas.

Najviše ste nas čitali u srpnju kada nas je posjetilo 71.132 čitatelja, između ostalog i zbog serije tekstova o skandaloznim troškovima gradskog službenog portala ‘Moja Rijeka’. Slijedi veljača prošle godine kada je portal zabilježio 70.879 posjetitelja. Najzaslužniji za tu brojku je snijeg koji je prekrio cijelu širu regiju, osim Istre i Kvarnera, pa se danima najavljivao i uzaludno očekivao i u Rijeci. Na trećem mjestu je prosinac s 68.318 posjetitelja. Ovo je mjesec kojem je proradila nova ujedinjena facebook stranica s oko 10.000 članova čime je portal dobio novu dimenziju.


Autobus kao skakaonica

Jedan od najčitanijih tekstova prošle godine bila je priča o navodnoj otmici Igora Fehira zbog trgovina organima. Slijede tekstovi o tehničkim problemima na otvaranju ZTC-a i o protupravnom zadržavanju majke s djetetom u istom centru.

Sviđali su vam tekstovi o Slovencima koji su ručno mjerili buru kod Senja i o Autotrolejovom autobusu pretvorenom u skakaonicu.

Veliku pozornost izazavao je stravični motociklistički sudar kod mjesta Kraj, foto/video vijest o potopu u Rijeci te skandal sa skrivanjem diploma profesora u OŠ Vežica.

Ipak, najčitanija vijest našeg portala svih vremena i dalje vijest iz 2009. godine – Severina u Opatiji pokazala gaćice. Vjerovali ili ne, ta vijest je najotvaranija i u 2012. godini!

Portal Rijeka Danas nastavlja istim smjerom i u 2013. Provokativni, vjerodostojni i sa stavom! Pripremamo nova poboljšanja i iznenađenja za koja se nadamo da će vam se svidjeti. Iako smo portal No.1 za područje grada Rijeke, nećemo spavati na lovorikama i namjeravamo još proširiti utjecaj. Biti će još više interakcije, a Rijeka Danas se uskoro širi i na druge gradove i općine Kvarnera.(dš)

Previous articleNa Korzu petarda ozlijedila 20-godišnjakinju, u Crikvenici teško ozlijeđeno dijete
Next articleKoncept privatnih mirovina u Britaniji mogao bi nestati do 2050.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here