Home Vijesti Što se događa na nebu iznad Moskve? Pojavili se misteriozni dimni prstenov!...

Što se događa na nebu iznad Moskve? Pojavili se misteriozni dimni prstenov! (VIDEO)

77
0

Anton Gerašenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova, objavio je snimku koja je navodno nastala u Moskvi, a snimili su je stanovnici glavnog ruskog grada. Snimka je odmah postala viralna, zahvaljujući misterioznom crnom krugu koji pleše iznad moskovskog neba. “Što se ovdje dogodilo?”, pitao je Gerašenko svoje pratitelje, a ispod posta odmah su se krenuli redati komentari koji su nastojali objasniti tajanstveni fenomen.

“Sauronovo oko?”, našalio se jedan od komentatora. “Nešto je eksplodiralo, nije izgorjelo, a skočni oblak se otkotrljao prema gore, raširio se i postao prsten – ali što je eksplodiralo?”, zapitao se jedan od pratitelja. Drugi ima teoriju da je u pitanju ispušni oblak starih borbenih aviona koje su Rusi izvadili iz skladišta.

Jedan od pratitelja Gerašenkova profila ponudio je i uvjerljivu teoriju za “dimni prsten”. Naime, sličan misterij je 2017. godine uočen i u engleskom Yorkshireu, a kasnije je vatrogasna služba potvrdila da se radi o fenomenu koji može i zna nastati kao nusproizvod topovske paljbe. No, svejedno, i u tom slučaju se nameće pitanje kakva se to paljba odvijala u ruskom glavnom gradu.

Previous articleKaos u Izraelu, sve je više ljudi pred parlamentom: Pojavile se i LGBT i palestinske zastave!
Next articlePerišić o konfliktu s Kramarićem: Krama je igrao odlično, zabio je i gol…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here