Home Vijesti Što ste na Rijeka Danas klikali u 2016. godini?

Što ste na Rijeka Danas klikali u 2016. godini?

2016
0

Posljednjeg dana u godini donosimo pregled najčitanijih tekstova na našem portalu u 2016. godini. Bilo je tu svega, od najava kulturnih događaja, vječitog pitanja kada će početi izgradnja stadiona na Kantridi do afere s prolaskom preko reda pravaša Ivice Kirina.

Zanimljivo, jedan od tekstova koji je neočekivano postao viralan na društvenim mrežama, onaj je o najavi projekcije Autokina između Art-kino Croatia i Teatro Fenice.

Slijedi ga tekst u kojem je predsjednik Rijeke Damir Mišković priznao kako njegova kompanija više nema novca za izgradnju stadiona Kantrida.

Uvjerljivo najprenošeniji članak prošle godine, slučaj je aktualnom saborskog zastupnika Ivice Kirina koji je uz komentar ‘Znate li vi tko sam ja?’, pokušao preko reda do potvrde na Županijskom sudu.

Riječane je zanimao i članak Mladi Riječani vole cajke, ne vole rock i Rome! o poraznim rezulztatima istraživanja o kulturnim potencijalima Rijeke. Klikali ste i na inicijativu Rijeka dobiva umjetni otok kojom bi na moru ispred riječke luke sljedeće godine skupina autora postavila ponton u sklopu prokjekta Rijeka EPK 2020.

U godini na izmaku puno se raspravljalo o propasti kurikularne reforme, a vi ste čitali komentar našeg kolumniste “PRSTOM U OKO” Nenada Bunjca: Tko je smjestio Jokiću?.

Među najklikanijim tekstovima je očekivano i urnebesni odgovor na prekršajni nalog koji smo prenijeli na linku Priveden zbog neispijene pive: Je li ovo najbolji prigovor na prekršajni nalog ikad?

Naš kolumnist Giancarlo Kravar se u kolumni Rijeka najskuplja u Hrvatskoj bavio činjenicom da je Rijeka najskuplji grad u Hrvatskoj, a popis najpopularnijih članaka zaključujemo našim tekstom o velikom uspjehu naše mlade Riječanke: Mia Negovetić u američkom showu ‘Little Big Shots’

Previous articleDoček Nove godine na Korzu!
Next articleRijeka Hajduku otima Futacsa?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here