Home Najnovije Strahonja: Dinamo je oštećen za gol i penal

Strahonja: Dinamo je oštećen za gol i penal

95
0

Dinamo je u četvrtak izgubio kod Viktorije Plzen 1:0 u četvrtom kolu Konferencijske lige. Dinamovci su nakon utakmice žestoko kritizirali suca Anastasiosa Sidiropoulosa i ostatak njegovog tima, smatrajući da su zakinuti za jedanaesterac i da im je poništen čisti pogodak.

S tim se slaže i sudački ekspert Marijo Strahonja. U HRT-ovom Dnevniku je rekao kako je trebao biti dosuđen jedanaesterac Martinu Baturini, koji VAR nije ni gledao, kao i da je neopravdano poništen gol Sandra Kulenovića. VAR soba prosudila je da je asistent Stefan Ristovski bio u zaleđu, no Strahonja smatra da su linije krivo povučene.

“Neobjašnjiva odluka. To je čisti kazneni udarac jer je Baturina kontrolirao loptu, a golman ga je srušio. Neobjašnjiva odluka suca na terenu, a kasnije i VAR suca koji ga nisu pozvali da pregleda situaciju”, rekao je Strahonja o penalu pa se osvrnuo na sporno zaleđe:

“Veliki propust glavnog suca i VAR sobe. Linije po mom sudu nisu dobro povučene i ne nude nikakav dokaz da se radi o zaleđu. Ako nemate čistog dokaza, morate dati za pravo pomoćnom sucu da donese odluku. Dinamo itekako može biti razočaran prezentacijom sudaca s obzirom na ova dva incidenta koja su dosuđena na njihovu štetu.”

Previous articlePrijedlog u Saboru: Gej parovi trebaju imati pravo na posvajanje djece
Next articleČudesnih pola sata Alena Halilovića!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here