Home Sport Strahonja: Rijeka oštećena u derbiju, Awaziema trebao dobiti drugi žuti! Objasnio zašto...

Strahonja: Rijeka oštećena u derbiju, Awaziema trebao dobiti drugi žuti! Objasnio zašto nije bilo penala.

385
0

Igor Pajač je pogriješio te je trebao isključiti Awaziema, zaključak je sudačkog eksperta Marija Strahonje kojeg je rekao u HRT-ovoj emisiji Stadion.

“Pajač nije bio na razini. Imao je dosta neujednačen kriterij što se tiče disciplinskih mjera. Dobro je ušao u utakmicu, ali je kasnije napravio nekoliko grešaka”, dao je Strahonja generalno analizu suđenja na Rujevici pa se okrenuo situaciji u 21. minuti u kojoj je Awaziem držao Obregona, ali za to nije dobio žuti karton. Bio bi mu to drugi, isključujući jer je Nigerijac ‘požutio‘ u 15. minuti, ali Pajač mu nije pokazao opomenu.

“Ovo je jasno da je prekršaj za žuti karton, da je sudac pogriješio. Ima tu više elemenata za kaznu: Čvrsto držanje, namjerno držanje, kontinuitet od tri sekunde i izgledna prilika u kojoj se mogao naći igrač Rijeke”, rekao je Strahonja.

Sudački ekspert je analizirao i situaciju na samom početku utakmice u kojoj je Mikanović igrao rukom u svojem kaznenom udarcu.

“To nije bio jedanaesterac jer je jasno da je igrač igrao prvo glavom te mu je lopta pala na ruku, a ona je bila u prirodnom položaju. Da je ruka bila podignuta, bio bi to jedanaesterac. No, tu je bilo vidljivo da je Pajač nesiguran u komunikaciji s VAR sobom”, izjavio je Strahonja.


Je li bio penal?

Previous articleOvo je redovito viđao na majčinom grobu pa saznao jezivu istinu! (VIDEO)
Next articleZelensky i Greta Thunberg glavni kandidati za Nobelovu nagradu za mir

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here