Home Sport Sučić: Natrpat ćemo Maroko!

Sučić: Natrpat ćemo Maroko!

306
0
Screenshot: HNTV

Luka Sučić (20) je najmlađi hrvatski reprezentativac na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Salzburgov ofenzivni veznjak jedan je od aduta koji će s klupe čekati priliku kod izbornika Zlatka Dalića, a s novinarima je razgovarao uoči utakmice s Marokom (srijeda, 11 sati). Sučić je samouvjereno rekao kako očekuje pobjedu u prvom kolu Mundijala.

Prije toga reprezentativce čeka tradicionalni susret starih protiv mladih na treningu. Novinari su mu sugerirali da ostave nešto i za Maroko, da ne ispucaju sve. “I ovdje će se nastaviti u utorak. Znam da su u Rusiji svaki put pobijedili mladi, ali nisam siguran kako će sada ispasti. Trening je da se uigraju neke kombinacije, a Maroko ćemo natrpati”, rekao je Sučić i dodao:

“Vezni red nam je najjači na svijetu, to nema niti jedna ekipa. Užitak je ih gledati, a kamoli to što mogu trenirati s njima svaki dan. Pozorno ih pratim što rade i kako rade, sretan sam što imam tu priliku, uživam u tome, nadam se da će taj naš sjajni trojac potrajati zajedno.” Upitan gdje će gledati finale Svjetskog prvenstva 2022., rekao je: “Ovdje ćemo ga mi igrati, ako Bog da.”

Previous articleLIVE: ‘Promocija jezične raznolikosti u centralnoj Europi’
Next articleStanovnici Hersona tvrde da su Rusi spaljivali vlastite mrtve vojnike

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here