Home Biznis Sudjelujte na besplatnim edukacijama u Rijeci i unaprijedite svoje poslovanje

Sudjelujte na besplatnim edukacijama u Rijeci i unaprijedite svoje poslovanje

231
0

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali koji su zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će u Rijeci, 16. listopada (petak), u Hrvatskom kulturnom domu (Ulica Josipa Jurja Strossmayera 1) imati priliku poslušati besplatne edukacije o novim trendovima u turizmu, razvijanju brand strategije, pravilima koje koriste uspješni poduzetnici, o tome kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv, kako osvojiti tržište učinkovitim i povoljnim oglašavanjem na Googleu i Facebooku te koje su prednosti Cloud usluga.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Iako su edukacije besplatne, zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu, a popis svih edukacija možete vidjeti ovdje. Sve sudionike edukacija očekuje i ručak kojeg je osigurala Podravka, partner projekta.

Projekt Poslovni uzet pokrenut je na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom tadašnjeg Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te omogućiti poduzetnicima alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. Nakon što je u 2014. godini uspješno educirano više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, projekt nastavlja podupirati malo i srednje poduzetništvo i u 2015.godini s još većim ambicijama i željama.

U 2014.godini Poslovni uzlet je obišao četrnaest hrvatskih gradova te u listopadu prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Rijeku.

Manifestacije su okupile velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Detaljnije informacije o projektu možete vidjeti http://www.poslovni.hr/events/rijeka.

Previous articlePRESSING: Cigarete, akohol, marihuana!
Next articleRijeka i Rječina uveličali nogometnu feštu u Dražicama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here