Home Mozaik Sve je izgledalo u redu, dok ona nije opustila lice: zbig frizure...

Sve je izgledalo u redu, dok ona nije opustila lice: zbig frizure ove nesretne žene, svi ostali u šoku (VIDEO)

65
0

Video koji se nedavno pojavio na platformi TikTok nasmijao je mnoge, kada je žena pokazala kako joj izgleda kosa nakon posjeta frizeru, ali i rekla da je sama kriva.

Na početku videa ništa ne izgleda neobično, šiške joj izgledaju sasvim u redu, sve dok ne objasni što zapravo ima.

– Upravo sam odrezala šiške. Kao što vidite, ima dlaka koje su mi na čelu, a ima i onih koje mi dodiruju obrve. Čim je frizer završio, shvatio sam što sam cijelo vrijeme radio. Jesi li spreman? – kaže žena u videu.

Potom je opustila obrve i do tada naborano čelo, a obrve su joj podignute, a šiške su joj, naravno, bile kraće i neravnomjerno ošišane.

@thegrenyahs

I’m CRYINGGGGGG 💀 🤦🏼‍♀️

♬ original sound – Angel Grenier

“Stalno sam razmišljala što nije u redu, šiške su ti izgledale fantastično… Onda si opustila lice… Samo neka ti obrve budu podignute još nekoliko tjedana”, komentirao je jedan od njezinih pratitelja. Kako se kasnije pokazalo, ovaj problem nije tako rijedak. Frizeri koji su se javili u komentarima svjedoče kako često prvo moraju paziti da lice klijenta ima prirodan izgled i da je opustio sve mišiće, a tek onda koristiti škare.

“Upravo zato mušterijama uvijek ostavim pola centimetra duže šiške. Svi smo se barem jednom “opekli” na podignute obrve”, posvjedočila je jedna frizerka.

Previous articleKad pjevaš Sergejevu ‘Ljubav’, uspjeh je zajamčen: Davor Jurkotić i Gina naježili publiku
Next articleOtkrio neugodnu istinu nakon 18 godina braka: “Ne mogu više gledati svoju ženu”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here