Home Mozaik Svekrva ju ponizila na obiteljskom slavlju: Godinu dana čekala na osvetu, a...

Svekrva ju ponizila na obiteljskom slavlju: Godinu dana čekala na osvetu, a onda se dogodio još veći šok

201
0

Blagdansko vrijeme treba provesti u ugodnim trenucima sa svojim najdražima, ali svjesni smo da je to gotovo, pa čak i nemoguće.

Jedna Amerikanka objavila je svoju priču o tome kako se očajnički trudila usrećiti suprugovu obitelj, ali ne samo da ih nije usrećila, nego ni njezin suprug nije bio najsretniji. No, na njegovu žalost, “pokazala” mu je sljedeće godine.

– Kad sam se tek udavala, spremala sam se za svoj prvi Božić sa suprugovom obitelji. Valja napomenuti da se radi o ljudima koji su ludi za Božićem. Znate onu jednu kuću na ulici koja ima apsurdnu količinu lampi i ukrasa? To su oni – napisala je Amerikanka koja je istaknula dvije stvari: njezin cilj da impresionira suprugovu obitelj i njegovu karakteristiku da prisvaja zasluge kad nešto ide dobro.

– Prije Božića sam kupovala i motala poklone kao da mi život ovisi o tome. Svi su dobili pažljivo upakirane poklone, s mašnom i vrpcom te ručno izrađene poruke – rekla je i dodala:

– Veselila sam se božićnom jutru. Ušli smo u dnevnu sobu, gdje su svi članovi obitelji sjeli oko božićnog drvca na svečanosti darivanja. Ta je ceremonija važan dio dana za obitelj mog muža. Naime, jedan od njih je izabran da nosi kapu Djeda Mraza i da svima daruje. Kad dođeš na red da otvoriš dar, svi te pogledaju. Ono što tada nisam znala je da se radi o svojevrsnoj analizi koja se kasnije među njima komentirala – rekla je žena.

Opisala je kako je podijeljeno nekoliko darova, uključujući i dar koji je pripremila za svog supruga. Budući da je to bilo nešto što je dugo želio, jedva je čekala da otvori dar. Međutim, čekala je jer nije mogao otvoriti dar.

– Kako tijekom ceremonije nismo smjeli razgovarati, svi smo sjedili u tišini i gledali odraslog muškarca kako se bori sa vrpcom. Nakon 10 minuta muke, tiho sam sugerirala što da radim.

Ceremonija se nastavila. A kad je njezin suprug dobio još jedan poklon, majka mu je samo sa smiješkom na licu rekla da mu neće reći kako da ga otvori.

– Vrlo brzo sam dobila i poklon od njegovih roditelja, ali uz neiskrenu ispriku što nema vrpcu. Tada sam shvatio da sam očito prekršio nepisano pravilo kada sam koristio vrpcu i mašnu. Poslije ručka su me poslali da pokupim kante za smeće i bacim ih, što mi je bilo neobično jer sam inače sudjelovala u pranju suđa nakon jela. Kad sam se vratila, čula sam njihov razgovor o tome kako sam apsolutno grozna u kućanskim poslovima, kako sam očito nekome platila da zamota darove koji nisu prikladni i kako sam bila nezahvalna za sve što su mi dali. Tada se u razgovor uključio i moj suprug koji je rekao da je zna da ću biti toliko glupa za poklone, da bi mi pomogao, ali da mu se jako žuri zbog posla. Onda sam poludio. On je bio na godišnjem odmoru, dok sam ja radila dodatne smjene kako bih dobila promaknuće – istaknula je Amerikanka.

Suprug joj se kasnije ispričao i objasnio kako su njegovi ludi za Božićem, a kako bi brigu oko božićnih darova trebala prepustiti njemu.

– Zato sam sljedeće godine za sve kupila samo jedan poklon. Samo moj. Zamotala sam ih u jednostavan papir za zamatanje s malo ljepljive trake. I tako je stiglo božićno jutro, a moj muž je dobio čast nositi kapu Djeda Mraza. Negdje usred obreda panično se počeo osvrtati kad je shvatio da od njega ispod božićnog drvca nema darova za njegovu obitelj. Kasnije me povukao u stranu i pitao što se dogodilo, pa sam samo odgovorila: “Prepustila sam ti darove za obitelj.”

Žena je ispričala kako je kasnije uslijedio još veći šok – trećeg božićnog slavlja nije bilo jer su se u međuvremenu razveli.

Previous articleMilanović o obveznom cijepljenju: Jako loš put kojim idu uspaničeni političari
Next articleRonaldo pod istragom zbog fantomskog ugovora!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here