Home Mozaik Svekrva ju prvo gnjavila, a onda je uhvatila na isprobavanju vjenčanice: Sin...

Svekrva ju prvo gnjavila, a onda je uhvatila na isprobavanju vjenčanice: Sin dežurao, pa branio majku

250
0

Svakodnevno se događaju neobične situacije. Neki su vrlo smiješni i mame nam osmijeh na lice, dok drugi mogu pokvariti ne samo dan, već i život. Buduća mladenka naišla je na čudnu, ali nimalo sretnu situaciju.

Svoju muku podijelila je na popularnom forumu i objasnila da ju je svekrva “gnjavila” oko isprobavanja vjenčanice. Sve je u redu, ako svekrva nije htjela ući u mladenkinu ​​haljinu. Iako ju je buduća mladenka odlučila jasno odbiti, svekrva je bila uporna, čak je ponudila snahi 100 eura da isproba vjenčanicu.

Pravi problem nastao je kada se šogorica ranije vratila s posla i saznala dokle je svekrva otišla u svojim namjerama.

“Pronašla sam svog zaručnika kod kuće. Poludio je nakon što me vidio i pokušao me spriječiti da uđem u njegovu sobu dok je pokušavao nekome poslati poruku na telefon. Otvorila sam vrata i šokirala se kad sam vidjela njegovu mamu kako stoji tamo u mojoj haljini”, započela je mladenka svoju ispovijest.

Prvo je uzela telefon i fotografirala svekrvu u vjenčanici kako bi je kasnije mogla ucjenjivati. Čak je fotografiju planirala pokazati gostima. Ali stvari su se pogoršale kada je zaručnik počeo vikati na buduću suprugu.

“Posvađali smo se nakon što me nije mogao natjerati da izbrišem sliku i od tada je ostao sa svojom mamom. Osjećala sam se užasno, ali potrošila sam 3 tisuće eura na ovu haljinu i toliko se trudila da je nabavim, ne mogu je podnijeti gledati, ali ljudi u mojoj obitelji misle da pretjerujem”, rekla je žena koja je smatrala da “vjenčanicu treba nositi samo mladenka”, a svaki put kad bi pogledala haljinu osjetila bi gađenje-

Ipak, mnogi komentari koji su uslijedili bili su na strani mlade:

“Jesi li sigurna da se želiš udati za tog tipa? Bio je na dužnosti ispred sobe kako bi njegova majka mogla isprobati tvoju vjenčanicu. Misliš li da će se ikada zauzeti za tebe?” “Zvuči kao da si u groznom braku. I trebala bi misliti na to, a ne na haljinu”, bili su samo neki od komentara.

Previous articleFOTO: 222 baklje na Krčkom mostu!
Next articleRuski naftni div postao sponzor Hajduka, predsjednik uprave im ispao kroz prozor, direktor nastradao od otrova žabe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here