Home Mozaik Svekrva planula na snahu usred svadbe, a mamin ljubimac se odlučio ne...

Svekrva planula na snahu usred svadbe, a mamin ljubimac se odlučio ne miješati! 

140
0

Zanimljiv prizor stiže nam iz Meksika, a svjedoči tome da je na jednoj svadbi došlo do prvoga okršaja između svekrve i snahe. Nije bio žestok, ali je nagnao mnoge da se zapitaju što li tek slijedi.

A zakuhalo je u trenutku kada su tek oženjenog mladića nagovorili da zapleše “El Mandilón“, pa na njega postavili nosiljku za bebe, u nju metnuli nečije dijete te mu pritom dali metlu u ruke.

Jednom kada je to vidjela, uznemirena svekrva je sinu oduzela metlu, pa zatražila od snahe da je primi zajedno s bebom, a što je djevojka glatko odbila.

Prizor su mnogi na TikToku doživjeli kao prvo odmjeravanje snaga između dviju žena, odnosno kao gospođino “odlučno ne” svakoj ideji da se od njezina sina pravi sluga pokorni.

Inače, spomenutu pjesmu većina doživljava kao zafrkanciju i unatoč tome što je “Mandilon” u njoj opisan kao muškarac čijim životom upravljaju supruga ili punica čak do te mjere da više ništa ne smije bez njihova dopuštenja.

@dayana_silverio2 Respuesta a @user728zai ♬ sonido original – dino^namjonista💚

“El Madilon je muškarac koji udovoljava svakoj želji partnerice kako bi izbjegao sukob”, stoji u daljnjem pojašnjenju koje smo pronašli na internetu.

Kako bilo, mnogi su komentarima izrazili mišljenje da je svekrva pretjerala s reakcijom, a jedna je djevojka priznala da je “El Mandilón” i na njezinu vjenčanju bio povod itekako neugodnom sukobu sa zaštitnički raspoloženom “kraljicom majkom”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here