Home Mozaik Svekrva poslala paket prije vjenčanja, mlada zgrožena: ‘Mislim da se želi udati...

Svekrva poslala paket prije vjenčanja, mlada zgrožena: ‘Mislim da se želi udati za sina’

206
0
Photo by Emma Bauso: https://www.pexels.com/photo/woman-putting-ring-on-person-s-hand-2253840/

Užasnuta mladenka ispričala je svoju priču o tome kako je njezina svekrva napravila novi vjenčani prsten za svog sina jer joj se nije svidio onaj koji je par odabrao prije vjenčanja.

– Počela sam shvaćati da bi moja svekrva htjela da se ona uda za mog muža – započela je svoju ispovijest ova žena.

– Prije nego što smo se vjenčali, tražila je da vidi kakvo smo vjenčano prstenje odabrali. Sa zadovoljstvom smo joj ih pokazali. Uspjela sam nabaviti dijelove bačvi iz prve pivovare koju smo zajedno posjetili, dala sam ih jednom zlataru čijim sam poslom godinama bila opsjednuta, da ih ugradi u naše vjenčano prstenje.

No, svekrva nije bila nimalo oduševljena izborom te je odlučila uskočiti i sama nabaviti vjenčani prsten za sina. Ova odluka mladenku je prilično uzrujala.

– Kad smo idući put bili kod nje, stvarno nisam htjela pričati koliko je to neprimjereno učinila u odnosu na naše vjenčano prstenje – otkriva mladenka u svojoj ispovijesti.

Međutim, svekrva je pitala zašto joj je paket vraćen, što je navelo sina da objasni zašto su njeni postupci problematični.

– Objasnio joj je zašto su nam vjenčani prsteni važni i koliko nam znače te da ga baš briga što ona misli o tome. Također ju je upozorio da ubuduće ne napravi sličan potez – zaključila je mladenka.

Previous articleLjubavnik gol visio s prozora, pa doživio užas: Snimka zapalila internet, požalio što je dirao tuđe (VIDEO)
Next articleVozio s 2,09 promila po Malinskoj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here