Home Mozaik Svi pričaju o suradnji Tereze i LET 3, poslušajte zašto!

Svi pričaju o suradnji Tereze i LET 3, poslušajte zašto!

2222
1

‘Sam u vodi’ jedan je od neizostavnih hitova iz velike i uspješne diskografije Leta 3 objavljen davne 1989. na njihovom mitskom albumu ‘Two dogs funcking’. Sada predstavljaju novu, fantastičnu verziju koju su realizirali s jednom od diva naše glazbene scene, legendarnom Terezom Kesovijom, objavili su iz Dallas Recordsa.

Njezin specifičan glas i izričaj savršeno su se uklopili uz Prljin vokal te uz nove aranžmane stvorili moćnu pjesmu od koje vas cijelim tijelom prolaze trnci i koju ćete, bez imalo sumnje, slušati na repeat.

“Kad sam bio mali padao sam u nesvijest kad je pjevala, kad udahne osvoji cijeli svijet pa sam često maštao o suradnji i uvijek mislio da je to nemoguće. Tereza je nevjerojatna jaka osoba koja ima ogromnu energiju, fenomenalan glas, očito zato može otpjevati ovu zahtjevnu pjesmu koja traje 10 minuta u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče… Uz Prlju to može samo Tereza!“, kaže Damir Martinović, Mrle, a Zoran Prodanović Prlja dodaje: “Ona je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Moj bonton mi nalaže da ne spominjem njezinu dob, ali pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres. Sretan sam i ponosan što sam dobio priliku s takvom veličinom dijeliti mikrofon i pjesmu”.

1 COMMENT

  1. hahahahah truli let3 je sve ono što su pljuvali – režimski bend koji će radije prežvakavati stvar od prije 30 godina nego napisati kritiku sadašnjeg stanja! 1, 2, 3, 4 – PRODANI! 😀 hiijhhih pa SDP mu je dao stan gradski za koliko, 200 kuna mjesečne najamnine? bogati, manje plaća nego samohrana majka troje djece u gradskom stanu :DDDDD Svaka čast Letovcima, i vama je Hrvatska “uspjela”?! 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here