Home Sport Svi se pitaju što to Đoković konzumira iz misteriozne bočice. Srbi tvrde...

Svi se pitaju što to Đoković konzumira iz misteriozne bočice. Srbi tvrde da znaju!

365
0

Novak Đoković izborio je polufinale Wimbledona preokretom protiv Jannika Sinnera, a internetom je počeo kružiti videozapis koji ga prikazuje tijekom predaha na meču osmine finala protiv Tima van Rijthovena. Srpski tenisač tada je konzumirao nešto iz svoje bočice i pritom je izazvao neka pitanja.

Đoković je prije konzumacije nepoznatog sadržaja pokazivao na bočicu, vjerojatno svom timu. Izgledalo je kao da ispituje treba li sada to konzumirati. Kada je dobio odobrenje, nije popio to što je bilo u njoj, nego udahnuo. Sve to izgledalo je vrlo čudno, a kolumnist Spectatora Damian Reilly dodao je da je najčudnije što se “netko potrudio u boci sakriti što god da to jest”.

Istu stvar Đoković je napravio na Australian Openu 2020. godine. Novinare je tada zanimalo što se nalazi u bočici, a srpski tenisač je odgovorio: “Ta pića su magični napici koje moj fizioterapeut sprema u svojem laboratoriju.”

Srpski mediji bacili su se u istraživanje pa tako Telegraf tvrdi da je Đokovićev “tajni sastojak” bio ništa drugo nego magnezij jednog proizvođača iz Srbije.

Previous articleIzvukli dječaka iz pedofilske jazbine nakon 52 dana, monstrum šokiran: ‘Pa nisam ga ubio‘
Next articleVIDEO: Ruski vojnik pucao u ukrajinski protuzračni sustav pa izazvao spektakularnu eksploziju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here