Home Vijesti Svjetski prvak “tamanio” Ruse granatama, posjetio ratište kako bi podigao moral sunarodnjacima

Svjetski prvak “tamanio” Ruse granatama, posjetio ratište kako bi podigao moral sunarodnjacima

90
0

Alexander Usyk, profesionalni svjetski prvak u boksu, posjetio je vojnike Ukrajine koji na fronti ratuju protiv Rusije.

Aleksandar Usyk (36), svjetski prvak po verzijama WBA, IBF i WBO, želio je podići moral ukrajinskim borcima iz 24. motorizirane brigade. Osobno je ispalio nekoliko granata iz minobacača na neprijateljske položaje, što je snimljeno i objavljeno na društvenoj mreži Tik-Tok.

Nakon što su granate ispaljene, Alexander Usyk, koji je rođen na Krimu u Simferopolju, koji je od 2014. u sastavu Ruske Federacije, nakon pucnjave se smijao s ukrajinskim vojnicima.

Ukrajinci ne preciziraju na kojem je dijelu fronte bio Usyk, ali se slikao u blizini grada New Yorka u Donjeckoj oblasti. Snimio je video časnika koji je bio u društvu Usika i koji na uniformi ima ukrajinske i američke ševrone.

“Aleksandar Usyk je nešto posebno za naše borce na fronti. Dao im je određene savjete, rekao im je da se drže zajedno i budu posvećeni obrani zemlje. On je prava inspiracija za sve”, objavila je ukrajinska vojska.

Na početku invazije ruske vojske u Ukrajini Alexander Usyk držao se suzdržano. Nakon nekoliko tjedana podržao je Vladimira Zelenskog i rekao:

  • Ako žele oduzeti moj život ili živote ljudi koje volim, onda ću morati nešto učiniti. Ja to ipak ne želim. Ne želim pucati. Ne želim nikoga ubiti, ali ako krenu ubijati mene, onda neću imati izbora nego se braniti i boriti za život – rekao je tada Aleksandar Usik.

Ruski boksač Alexander Povetkin nedavno je progovorio o Aleksandru Usiku koji je o njemu rekao sve najbolje te istaknuo kako ne razumije zašto mrzi ruski narod. Aleksandar Povetkin otkrio je da je snažni Krimljanin vjerojatno bio ucijenjen kad se predomislio.

Aleksandar Usyk trebao bi u dogledno vrijeme zakazati meč za apsolutnog svjetskog prvaka u boksu, u teškoj kategoriji, i odmjeriti snage s prvakom u najcjenjenijoj verziji WBC-a, Tysonom Furyjem.

Previous articleIvana Knoll otišla bodriti najbolje vozače svijeta pa otkrila za koji tim navija, a slikala se i s legendom
Next articleSerijski darivatelj sperme “prevario” institucije: sada ima gotovo 600 djece

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here