Home Mozaik Tara umrla u jezivim mukama: Zbog onoga što su joj učinili prijeti...

Tara umrla u jezivim mukama: Zbog onoga što su joj učinili prijeti im doživotna robija!

490
0

Tara Strozijer (40), koja je proglašena nestalom 19. srpnja 2021., pronađena je 29. srpnja iste godine u malom jezeru u Oklahomi. Policija je priopćila da ima dokaze da je nesretna Tara prije smrti bila žrtva torture.

Policija od 19. srpnja traga za Tarom, koja je posljednji put viđena kako vozi crni “Volkswagen” floridskih registarskih oznaka. Šerif okruga Le Flor u Oklahomi je upozoren kada je policija iz Tarinog grada Fort Smitha obaviještena da je njezin automobil viđen upravo u toj četvrti u Oklahomi. Šerif je odmah započeo istragu i 24. srpnja njezin je automobil pronađen napušten na privatnom posjedu.

Prema šerifovom uredu, postoje dokazi da je Tara bila mučena u napuštenoj kamp prikolici u Niblet Ridge Roadu prije nego što je ubijena i bačena u ribnjak u blizini Rock Islanda.

Agenti šerifovog ureda uhitili su trojicu muškaraca osumnjičenih za otmicu i ubojstvo Tare – Alexa Nathaniela Davisa, Austina Johnsona i Kyleen Hutchinson.

Davis je navodno priznao ubojstvo istog dana kada je Tarino tijelo izvučeno iz ribnjaka. Davis je tom prilikom optužio Johnsona da je zajedno s njim sudjelovao u zločinu i da mu je pomogao utovariti Tarino tijelo kako bi lakše potonulo u ribnjak.

Hutchinson je, pak, optužen da je lagao policiji tijekom ispitivanja i ometao istragu, dok su njegova dva prijatelja optužena za ubojstvo i otmicu. Dobio je jamčevinu od 250.000 američkih dolara.

Ako budu osuđeni, čeka ih doživotni zatvor.

Previous articlePavičić i Murić potpisali za Konyaspor!
Next articleVještak o susretu sa Severinom: ‘Stavila mi je ruku na nogu. Bilo mi je iznimno neugodno’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here