Home Mozaik Tata koji je ostavio ženu i pobjegao s Ukrajinkom usporedio njih dvije:...

Tata koji je ostavio ženu i pobjegao s Ukrajinkom usporedio njih dvije: ‘Sada sam s plavušom…’

445
0

Britanac Tony Garnett pobjegao je s 22-godišnjom Sofijom Karkadim 10 dana nakon što su on i njegova supruga Lorna primili ukrajinsku izbjeglicu u svoj dom, a sada se čini da tata kreće u novu karijeru – onu u rap glazbi.

Muškarac koji je napustio svoju obitelj kako bi započeo vezu s ukrajinskom izbjeglicom koju su prihvatili u svoj dom, objavio je prkosnu rap pjesmu u kojoj se hvali te tvrdi da stoji iza svega onoga što je učinio svojoj obitelji.

Ukrajinka i Britanac sada planiraju osnovati obitelj, a Tony počinje novu karijeru u rap glazbi. Naime, Tonyjeva supruga Lorna izdala je zabranu prilaska svom mužu koji joj je onda odlučio odgovoriti pjesmom “Od Ukrajine do britanske kiše”. Bivši zaštitar u petak je putem YouTubea objavio pjesmu kako bi “otkrio pravu istinu” o tome što se dogodilo, a rekao je da je nastala u “manje od sat vremena”.

Pjesma od dvije minute i 53 sekunde počinje tako što on sebe opisuje kao “vuka u janjećoj koži” kojeg su proslavili mediji. Pjesma, trenutno ima 6.500 pregleda, a Tony u pjesmu također objašnjava da on stoji iza svega što je učinio te ne žali što je otišao za Ukrajinkom.

Kasnije je Tony u tekstu pjesme usporedio svoju suprugu i ljubavnicu: “Sada sam s plavušom, ali moja bivša je brineta.” U pjesmi nastavlja s tvrdnjom da je “pokušao” vezu, ali je morao “otići bez obzira”, dodajući da nije “bez srca”. Tony nastavlja repati o tome da je učinio pravu stvar spasivši “nekoga iz Ukrajine”.

Naime, Tonyju je sada zabranjeno kontaktirati Lornu, majku njegovih dviju mladih kćeri, ili biti unutar 100 metara od njihove bivše obiteljske kuće nakon što mu je izrečena zabrana prilaska. Nalog je donesen nakon sudskog saslušanja u kojem je Lorna tvrdila da joj je Tony slao uvredljive tekstualne poruke.

Zabrana prilaska bez uznemiravanja, na koju je Tony pristao bez priznanja, sprječava ga da stupi u kontakt s Lornom preko telefona, SMS-a, e-pošte ili društvenih mreža, izvijestio je The Sun. “Ako joj to pomaže da spava noću, neka tako i bude. Znam istinu. Nisam učinio ništa loše. Nisam se javio odvjetniku jer nemam što braniti. Nažalost, ovo se pretvara u epizodu Jeremyja Kylea”, rekao je Tony.

Lorna, koja se nikada nije udala za Tonyja, ali je uzela njegovo prezime, kaže da ne želi više imati ništa sa svojim bivšim i želi da je ostavi na miru. Oboje su prisustvovali saslušanju suda u Bradfordu. Lorna je slušala svog odvjetnika kako iz stražnjeg dijela sudnice izlaže uvjete zabrane prilaska. Tony, koji je nosio sunčane naočale i sivo odijelo, rekao je sudu: “Sada sam toliko zauzet medijima, TV-om i glazbom da ne moram ići kući.” Sofija nije bila prisutna na ročištu.

Previous articleStrahonja: Kod prvog gola je obrambeni igrač Istre gurao nogu u Hajdukovca, kod drugog gola prekršaj Livaje nije nedvojben!
Next articleMonstruozna majka pušila cigaretu dok joj je ljubavnik silovao kćer, kada ju je vratio uslijedio je pakao!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here