Home Mozaik Techno Nightgrooves u riječkoj Stereo Dvorani

Techno Nightgrooves u riječkoj Stereo Dvorani

1293
0

U subotu 29. studenog u riječkoj Stereo Dvorani održati će se još jedna techno veselica u pod okriljem ‘Techno Nightgrooves‘ serijala. Ovoga puta će kao glavni gost nastupiti Dean Rodell, jedan od pionira engleske hard techno scene. Svoju suradnju ostvario je sa mnogim poznatim imenima kao što su Glenn Wilson, The Liberators, Jim Fish, Patrik Skoog i Funk D’Void. Osim pod vlastitim imenom svoje je uradke izdavao pod imenima Stortion, Gardel, Elliot Spencer, The Lens, Dogs of Dub, Unknown Audio i WellBalancedMachine.

Vlasnik je izdavačkih kuća Unknown Forces, Drumworks, Subversions, Subviolenz te booking agencije Subdivisionmedia. Dean je također izdavao i za poznate izdavačke kuće kao što su Submission,Pounding Grooves, Humanoid, Goathead, Audio, Monoid i Planet Rhythm. Live nastupi Dean Rodella reflektiraju putovanja kroz perkusiju na koju smo navikli u njegovim produkcijama.

Izvan studija Dean nastupa s liveom po cijeloj Europi i svijetu, te bez obzira da li svira techno, d’n’b ili dubstep, uvijek „rastura“ floorove klubova. Obzirom na techno usmjerenje Nightgrooves seriala, već pretpostavljate kakav zvuk možete očekivati na ovom njegovom gostovanju u Stereu.

– Cijena ulaznice je 50 kuna do ponoći te 60 kn nakon, a party počinje u 23 sata. (Brija.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here