Home Vijesti Teška prometna nesreća u blizini Njivica

Teška prometna nesreća u blizini Njivica

291
0

Teška prometna nesreća, u kojoj je život izgubio 53-godišnji Darko Maričić iz Punta, dogodila se jučer poslijepodne na tzv. krčkoj magistrali, tristotinjak metara prije skretanja za Njivice. Muškarac je stradao za upravljačem automobila nakon što je iz još uvijek nerazjašnjenih razloga skrenuo i sletio s ceste. Preminuo je na mjestu i više se ništa nije dalo učiniti kako bi mu se spasio život.

Teška prometna nesreća, u kojoj je život izgubio 53-godišnji Darko Maričić iz Punta, dogodila se jučer poslijepodne na tzv. krčkoj magistrali, tristotinjak metara prije skretanja za Njivice. Muškarac je stradao za upravljačem automobila nakon što je iz još uvijek nerazjašnjenih razloga skrenuo i sletio s ceste. Preminuo je na mjestu i više se ništa nije dalo učiniti kako bi mu se spasio život. Pokojnikovo tijelo su iz smrskanog automobila morali osloboditi krčki vatrogasci, nakon čega je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Rijeci gdje će biti obavljena obdukcija i biti utvrđen točan uzrok smrti.
    Očevid na mjestu stradavanja obavili su djelatnici krčke policijske postaje pod rukovodstvom dežurne istražne sutkinje Županijskog suda u Rijeci Ksenije Zorc. Nesreća se, kako nam je priopćila istražna sutkinja, dogodila u 15.20 sati dok se Maričić za upravljačem »chevrolet avea«, RI 165-MV, kretao iz smjera grada Krka prema Krčkom mostu. Prema do sada utvrđenim činjenicama na mjestu nesreće, vozač je najprije naglo skrenuo ulijevo, pretječući nepoznato vozilo inozemnih registarskih oznaka. Nakon toga je naglo skrenuo udesno i sletio s kolnika, gdje je automobil udario u kamenje i drveće, te se zaustavio. 

    O razlogu zbog kojeg je vozač drugi put naglo skrenuo za sada se može samo pretpostavljati, no na mjestu nesreće se mogla čuti informacija da je bio srčani bolesnik. Da li mu je možda tijekom vožnje iznenada pozlilo, pa je iz toga razloga izgubio kontrolu nad automobilom, za sada se može samo nagađati. Moguće i da je, osjetivši zdravstvene tegobe, drugi puta namjerno skrenuo prema cestici sa strane kako bi se zaustavio, no na kraju je sve završilo tragedijom. U svakom slučaju, tek kada bude poznat uzrok smrti biti će potvrđene ili opovrgnute takve sumnje.  (Novi list)

Previous articleSnježana Pejčić: Napokon u svoju Rijeku!
Next articleDJ Paulette u porečkom Byblosu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here