Home Sport Teško gostovanje u Zadru

Teško gostovanje u Zadru

743
0

Na tiskovnoj konferenciji uoči 24 kola T-Com prve HNL direktor kluba je izvjestio o odluci predsjedništva i stručnog stožera da nakon događaja koji je punio naslovnice medija (prometna nesreća Anasa Sharbinija) istome skine kapetansku traku. Odluka je donesena ne kao kazna za nesreću, jer se one mogu dogoditi svakome, nego radi vremena u kojem se dogodila i bijega s mjesta nesreće.

Nakon toga presica je nastavljena uobičajenim tokom, trener Rubčić izdiktirao sastav u malo promijenjenoj verziji radi raznih ozljeda i kartona standardnih igrača,tako da će sastav istrčati u formaciji 4-2-3-1: Radman – Miladin, Čejvanović, Turkalj, Dabac – Landeka, Pamić – Štrok, Fernandez, Anas Sharbini – Ahmad Sharbini.

Znamo da je Zadar ekipa koja se bori za opstanak u ligi, a ovih dana navršava se godišnjica pogibije njihovog igrača Hrvoja Ćustića tako da će dodatno biti motivirani. Imaju dobru srednju liniju i tu ćemo imati većih problema. Mi bi bili zadovoljni i s osvojenim bodom na teškom gostovanju ali truditi ćemo se da uzmemo sva tri, kaže Rubčić.

Mladi stoper Turkalj izjavio je da je ekipa na 100% da su svi spremni i da idu na pobjedu ali da bi i s jednim bodom bili zadovoljni.

Na pitanje tko će biti kapetan trener je izjavio da u ovom trenutku najidealnije je da traku preuzme Ahmad Sharbini koji je pored Radmana jedan od vodja u svlačionici i svojim pristupom djeluje motivirajuće na ostatak ekipe.

Na kraju je glasnogovornica Sandra Nešić izvjestila da će po dolasku u Zadar delegacija HNK Rijeke posjetiti grob Hrvoja Ćustića i položiti cvijeće, a u nedjelju će utakmicu pratiti i 150 članova Armade. (www.forza-fiume.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here