Home Mozaik THE VOICE: Riječka studentica najljepši glas Hrvatske!

THE VOICE: Riječka studentica najljepši glas Hrvatske!

1957
0

Nina Kraljić je najljepši glas Hrvatske! Drugo mjesto osvojio je Mateo Resman, dok je treći Marin Jurić Čivro. Četvrti finalist Jure Brkljača dobio je najmanje glasova publike nakon dvije otpjevane pjesme. Nina dolazi iz Lipovljana, a studira u Rijeci. Mateo je iz Gerova.

Nakon 14 tjedana emitiranja showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, nakon predizbora, audicija, dvoboja i pet emisija uživo, večeras smo dobili pobjednicu prve sezone hrvatske produkcije ovog svjetski poznatog pjevačkog natjecanja.

Show je počeo zajedničkim nastupom finalista i njihovih mentora. Otpjevali su hit grupe ABBA Winner Takes It All.

U prvom krugu finala natjecatelji su izveli pjesme s audicije. Prvi je na pozornicu izašao Jure Brkljača iz tima Tonyja Cetinskog. Otpjevao je Brod u boci, Oliverov hit za koji je stihove napisao Gibonni, a glazbu Remi Kazinoti. Marin Jurić Čivro iz tima Ivana Dečaka izveo je Ain’t No Sunshine, hit koji je lansirao karijeru Billa Withersa, inspiriran filmom Dani Vina i ruža. Nina Kraljić iz tima Jacquesa Houdeka otpjevala je Beneath Youre Beautiful, pjesmu Emeli Sande. Posljednji u prvom krugu nastupio je Mateo Resman iz tima Indire Levak s pjesmom Bed Of Roses, baladu grupe Bon Jovi.

U drugom krugu finala natjecatelji su pjevali sa svojim mentorima. Prvi su na redu Jure i Tony. Izveli su Tonyjev hit Ti, samo ti. Marin i Ivan su otpjevali Tango, veliki hit grupe Vatra. Nina i Jacques izveli su Euphoriu, pjesmu s kojom je Loreen osvojila prvo mjesto na Eurosongu. Mateo i Indira udružili su glasove u izvedbi pjesme Simply the best Tine Turner.

Prvi je finale napustio Jure Brkljača koji je dobio najmanje glasova publike. Preostalih troje finalista otpjevalo je po još jednu pjesmu.

U trećem krugu finala prvi je nastupio Marin s pjesmom I Don’t Want To Be Gavina deGrawa. Sljedeća je na pozornicu izašla Nina. Izvela je Zajdi, zajdi, tradicionalnu makedonsku pjesmu. Mateo je nastupio posljednji. Otpjevao je Zlatne godine, veliki Gibonnijev hit.

Svi kandidati prve sezone The Voicea zajedno su otpjevali Oprosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here