Home Vijesti Tijelo je plutalo pored brodova, kapetan odmah zvao policiju: Mornari opisali kako...

Tijelo je plutalo pored brodova, kapetan odmah zvao policiju: Mornari opisali kako su pronašli tijelo Mateja Periša

667
0

Jutros oko 9.30 sati na Adi Huji pronađeno je tijelo mladića za kojeg se pretpostavlja da je Matej Periš, iako službene potvrde još nema.

Tijelo je poslano na DNK analizu, kako bi se utvrdilo radi li se o nestalom Splićaninu.

Kako Kurir doznaje, njegovo tijelo je uočio jedan od mornara.

– Vjerojatno ga je košava donijela ovamo, mornari su ga primijetili i potom pozvali policiju. Matejevo tijelo nasukano je ispod mosta koji vodi do pontona – kaže naš sugovornik.

Na mjestu gdje je izvađeno tijelo Splićanina vidljivi su tragovi krvi.

– Posada je primijetila tijelo kako pluta pored teretnih brodova, vjetar ga je odnio na ponton koji je pedesetak metara udaljen od broda. Kapetan je pozvao policiju i prijavio. Koliko smo iz daljine mogli vidjeti, tijelo je izvučeno cijelo, istrenirano i s jednom tenisicom – pričaju mornari, prenose Novosti.

Kako Kurir doznaje danas oko 9.20 sati u blizini dvorane Imperium, policiju je pozvao kapetan Zelenović Milovan koji je prijavio da njegovo tijelo leđima leži u vodi.

Odmah se primijetila velika podudarnost, plava majica sa žutim krugom, traperice i bijela tenisica sa slovom c. Također, u džepu mu je pronađen telefon, a na ruci srebrni sat.

– Obišli smo palubu i vidjeli vodu kako nosi tijelo, da se malo dalje zaustavim. Vjetar ga je donio, zaplivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati u pola 10 stigla je policija. Tijelo je bilo u raspadnutom stanju, tip koji je hodao u blizini provjerio je na internetu i vidio da je isto odjeven kao što je bio Matej kada je nestao. Imao je jednu bijelu tenisicu i crnu majicu. Kad se čovjek utopi, okrenut je naopačke – rekao je za Kurir kapetan obližnjeg broda Milovan Zelenović.

Zelenović je za Kurir rekao da nije odmah pomislio da je riječ o Mateju Perišu.

Prema izvorima, tijelo je neprepoznatljivo jer je duže vrijeme bilo u vodi, no prema konstituciji, odjeći i aplikacijama na majici sumnja se da je riječ o Mateju Perišu za kojim se od god. prosinca prošle godine, kada je nestao iz kluba “Gotika”, u kojem je bio s prijateljima, s kojima je došao u Beograd na proslavu Nove godine.

Previous articleBilić: Rijeka je dugoročni Hajdukov problem
Next articleSvi se pitaju kako je moguće da tijelo Mateja Periša izroni tek sada: Forenzičar dao moguća objašnjenja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here