Home Mozaik TikTok gori, Bugarska narodna pjesma zaludjela Balkance: ‘Što više slušam, to više...

TikTok gori, Bugarska narodna pjesma zaludjela Balkance: ‘Što više slušam, to više vidim kakvo je ovo remek-djelo’

553
0

Narodna bugarska pjesma “Kombajn-vršalica” benda Kamčija postala je glavni TikTok trend, ta pjesma je u kratkom vremenu skupila više od 4 milijuna pregleda na YouTubeu.

“Na kitarata Vasko Žabata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas”, su stihovi koji već duže vrijeme “plove” TikTokom. Naime, taj hit star je čak osam godina i govori o gitaristu Kamčija orkestra, čovjeku imena Vasko Žabata.

“Na gitari je Vasko Žabata, on će svirati, dragi gosti, samo za vas”, govori pamtljivi stih koji je preplavio TikTok. Pjesma, koju su sad već preimenovali u Vasko Žabata, u originalu se zove Kombajna-vršačka.

Otkad je postala hit na TikToku, pjesma je na YouTubeu pregledana preko četiri milijuna puta.

@jelena_mua U medjuvremnu na Balkanu🤣 #foryou #fyp #jelenamua #vaskozabata #nagitarata #nagitaratavaskozabata #balkantiktok ♬ original sound – jelena_mua

“Ne znam kako radi heroin, ali je vjerojatno slično ovome. Treći dan ne prestaje tijelo da mi traži ovaj natprirodno slušljiv zvuk”, “Veliki hit u Srbiji. Pozdrav za lude Bugare”, “Što duže slušam i gledam, sve više otkrivam savršenstvo ovog remek-djela”, “Živio Vasko Žabata, hvala mu što je svima nama poklonio ovakav klasik žanra”, samo su neki od komentara na YouTubeu.

Previous articleDvogodišnjakinja vlastitim zubima izgrizla zmiju do smrti: ‘Držala ju je u rukama, igrali su se‘
Next articleVIDEO: Časna sestra trčala za odbjeglim koferom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here