Home Sport Tomić: Jedini smo dvaput ove sezone pobijedili Hajduk!

Tomić: Jedini smo dvaput ove sezone pobijedili Hajduk!

165
0

Rijeka i Hajduk u četvrtak od 19 sati na Poljudu igraju finale Kupa. U završenoj sezoni Prve HNL Rijeka je osvojila četvrto mjesto, a Hajduk drugo. Trener riječkog sastava Goran Tomić u emisiji Pod stijenama Kantride Radija Rijeke komentirao je prvenstvo te najavio finale.

“Kada se podvuče crta, tamo ste gdje ste i zaslužili biti. Bili smo prvi na zimu, no u drugom smo dijelu potonuli. Gledajući Rijeku u odnosu na prošlu sezonu, plasman je lošiji, no ove godine u odnosu na prošlu imamo i četiri osvojena boda više, više pobjeda i više postignutih golova. Recimo, prije dvije godine 65 bodova bilo je dovoljno za biti drugi. Jednostavno, konkurencija je ojačala i rekao bih da je to glavni razlog četvrtog mjesta”, komentirao je Tomić.

“Dvaput smo igrali na Poljudu, dvaput smo ih pobijedili. Moramo biti koncentrirani, odgovorni, strpljivi, hrabri, igrati naš nogomet… Puno se toga treba poklopiti da to bude jedna prava večer”, misli Tomić. “Igramo protiv izuzetno jakog protivnika, na njihovom terenu, ali ova Rijeka može, i to je pokazala.

Mi smo jedina ekipa koja ih je ove godine dvaput pobijedila, tako da s te strane sigurno imamo svoju snagu da uzmemo taj trofej. Znamo kako igrati protiv Hajduka. Ako niste dovoljno koncentrirani i ne pomažete jedan drugome, protiv tako kvalitetnih igrača morate biti na vrhuncu svega da biste ih pobijedili”, nastavio je.

Istaknuo je kako će biti spremni za jedanaesterce ako do njih dođe. “Moramo biti spremni, ništa ne smije nas iznenaditi. Ove je godine put u finale za Rijeku bio najteži. Dobili smo Dinamo u Maksimiru i doma Osijek, a sada je red da to zaokružimo na Poljudu”, izjavio je Tomić.

Previous articleTyson prvi put govorio o tome kako je prebio putnika u avionu: Što da drugo radim?
Next articleUkrajinski obavještajac: Putin je izbjegao atentat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here