Home Mozaik Top model Sabina Behlić ne želi iz Rijeke u Milano!

Top model Sabina Behlić ne želi iz Rijeke u Milano!

2873
0

Iako je dobila priliku o kojoj sanjaju djevojke diljem svijeta, Riječanka Sabina Behlić ne čini se pretjerano oduševljenom modnim svijetom koji je čeka još otkad je pobijedila u Hrvatskom top modelu i potpisala jednogodišnji ugovor s inozemnom modnom agencijom. Sabina je, piše Jutarnji list, svojim agentima nekoliko puta naglasila da želi raditi isključivo u Hrvatskoj, ali njima to ne odgovara – hrvatska javnost pratila je njezin put do pobjede i očekuje barem pokoju crticu iz nemilosrdnog svijeta mode. Onog pravog, a ne zagrebačkog ili riječkog.

Sabina Behlić svoju je karijeru odlučila graditi korak po korak, ali njezini agenti time nisu oduševljeni te, prema našim informacijama, pokušavaju ubrzati njezin odlazak na castinge u Milano. “Već su se slegnuli dojmovi nakon natjecanja i radujem se odlasku, ali sve mi je čudno. Radit ću i vani, ako me budu tražili naravno, ali ne bih mogla ondje ostati živjeti jer mi je sve u Rijeci”, rekla je Sabina Jutarnjem listu na jučerašnjem snimanju editorijala za modnu kuću Diadema, čime je itekako dala do znanja kako joj manekenska karijera u biti uopće nije napeta.

Dosad je nosila revije na modnoj manifestaciji Quelle Fashion.hr te na Cro A Porteru, a snimila je i nekoliko editorijala, no “djevojka kojoj je ponuđeno sve” kao da nije zainteresirana za ono što se s ambicioznim kandidatkinjama borila pred televizijskim kamerama.

Prema riječima njezinog agenta Borisa Bašića, u Milano bi konačno trebala otići u rujnu, no već je sad posve jasno da se u njemu neće dugo zadržati i, poput brojnih drugih kolegica, mjesecima uporno obilaziti castinge u potrazi za karijerom – njoj je ipak sve u Rijeci. (foto: seebiz.eu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here